سلام خانما توروخدا کمکم کنید من از پله برقی میترسم یه بار بامادر همسرم سوار شدم خوب بود اما با همسرم که تو پاساژ رفتم بالا رفتین و برگشتنی کم مونده بود بیفتم دونفرم پشت سرمون بودن خندشون گرفته بود بار اخرم که عروسی پسر همسایه تو تالار بود پله برقی داشت من وهمسرم اخرین نفر رفتیم یه سوڗه ای شدم نمیدونم پامو چجوری گذاشتم سه تا پله رو افتادم همسرمم عصبانی . حالا من چجوری،سوار شم
عزیم دستاتو شل از نرده بگیر بعد پاتو بذار رو پله .نترس رو خط نمیفته اگه رو خط بیفته هم مشکلی نداره یه ذره میره جلو بعد میره پایین دیگه اونموقع میتونی جای پاتو تنظیم کنی.تا سوار نشی نمیتونی یاد بگیری چندبار امتحان کن
عزیزم اصلا نترس هرچی بترسی بدتره تنها راه اینه با ترست بجنگی و شکستش بدی برو جلو پاتو نزار رو خط مگه این همه آدم با پله برقی بالا پایین میان چیشون شده بسم الله بگو و برو هیچی نیست منم اولش مثل شما میترسیدم چند بار رفتم ترسم از بین رفت
عزیزم تنها راه اینه با ترست بجنگی و شکستش بدی برو جلو پاتو نزار رو خط مگه این همه آدم با پله برقی بالا پایین میان چیشون شده بسم الله بگو و برو هیچی نیست منم اولش مثل شما بودم میترسیدم ولی انقد رفتم ترسم از بین رفت