2777
2789
عنوان

خدایا بسش بود😢😢😢😢😢

269 بازدید | 9 پست

ساختمان روبروی مادرم اول تابستون خبر اوردن پسرجوونش تو دریا غرق شده تو مسافرت خلاصه انقدر جیغ زدن و شیون کردن و مادرش بی تابی میکرد حتی تا چند هفته پیش صدای شیون هاش میامد انگار لر هستن و مراسماشون و گریه هاشون جیییغ و شیون های وحشتناک میکشن حالا دیشب دوباره همون شیون ها وحشتناک تر میومد مامانم میگفت یقین دوباره یاد پسرش کرده که دیدیم نه بیچاره دختر دانشجوش هم سکته کرده 😢😢😢 وای نمیدونید چیکار میکنه این مادر صداش کل محله را برداشته بی وقفه جیغ میزنه از یه طرف حق داره از یه طرف اعصابمون دیشب تا حالا خرابه دیشب اصلا نه من نه خواهر و مادرم نخوابیدیم عروسمون بیچاره که حالش بد شد پروپرانول بهش دادیم بدجور جیغ میزنن بی وقفه دلمون ریش شد به خدا براشون اون از اول تابستونشون این از اخرش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

خدایا حس میکنم اون بالا نشستی داری بابنده هات شوخی میکنی.خوب بجای اون دوتا این همه آدم بد وجود داره .اوناروبجاش بکش.یکیش شوهرمن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا حس میکنم اون بالا نشستی داری بابنده هات شوخی میکنی.خوب بجای اون دوتا این همه آدم بد وجود داره ...

خدا نکنه خدا به راه راست هدایتش کنه مرگ بدترین اتفاق تو این دنیاس 

خونتون کجاس؟؟

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂

منم این اتفاق رو شنیدم ولی شنیدم ک پسرش تو سد غرق شده،بعدش پسر کوچیکشم ب خاطر داداشش خودکشی کرده

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
منم این اتفاق رو شنیدم ولی شنیدم ک پسرش تو سد غرق شده،بعدش پسر کوچیکشم ب خاطر داداشش خودکشی کرده

خواهرش دانشجو بوده سکته کرده

اصفهان 

پس اونی ک من شنیدم نیس

نه بابا.الان سه روزه چشمام پره اشکهای.همیشه عذابم داده

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏