2777
2789
عنوان

چيكار كنم؟؟؟

82 بازدید | 14 پست

٢٧ سالمه مرتب مريض ميشم البته اعصابمم داغونه.بنظرتون مريضيام مال اعصابمه؟مشكل معده دارم مرتب سرگيجه و تهوع دارم سردرد دارم از خواب كه بيدار ميشم تمام بدم كوفتست.همشم بلا سرم مياد چند روزم حالم خيلي بد شد فهميدم كليم عفونت كرده روحيم و از دست دادم ميكم چرا اينقد مريض ميشم هربار هم كه مريض ميشم مدت طولاني گرفتارم تا خوب شم احساس پيري ميكنم حس ميكنم توانم خيلي كم شده😓 همش حس ميكنم ميخوام بميرم توروخدا يه راهنمايي بهم بدين

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینجورم همیشه مریضم یه دردی دارم اینا همش برمیگرده به روحیه . یخورده بفکر خودت باش کلاس ورزش برو کتاب بخون من این کارارو میکنم حالم بهتره . البته یه ازمایش کامل هم برو شاید مشکلی داشته باشی.... کبد ...تیروئد کم خونی....

طبعم خيلي سرده سينوزيت هم دارم كل سال سرما خوردم 

خب طبعت سرده باید گرمی جات بخوری مثل فلفل ، خرما...

سردی کم بخور .

از طرفی بیشتر بیماریها بخاطر استرس و فشارهای روانی هست در واقع اون فرد سالمه .

سرگیجه میگیری وفتی سرت روی بالش هست بیشتر میشه؟ مثلا ابنور اونور میکنی؟

منم همینجورم همیشه مریضم یه دردی دارم اینا همش برمیگرده به روحیه . یخورده بفکر خودت باش کلاس ورزش بر ...

ممنون حتما ميرم انجام ميدم شهر ما  دكتر درست حسابي نداره من داشتم تو تب و لرز ميمردم آزمايش ادرار دادم منفي اومد در صورتي كه عفونتم زياد بود كه ٦ تا آمپول خشك كننده زدم و تبم قطع نميشد همينا هم ببشتر روحيم و ازم ميگيره خيلي دلم ميخواد برم باشگاه 

خب طبعت سرده باید گرمی جات بخوری مثل فلفل ، خرما... سردی کم بخور . از طرفی بیشتر بیماریها بخاطر اس ...

آره همش عادت دارم سرديجات ميخورم و خيلي خامخواري ميكنم نه خورما ميخورم نه فلفل همش سردي ميخورم.سرگيجم اينطوريه كه سرم سنگين و منگه انگار همش دلم ميخواد بخوابم آخراي شب ديگه سرم گيج ميره و وقتي حالت خوابيده هستم حس ميكنم ميخوام بيافتم

اعصاااااااب  متاسفانه منشا همه ی بیماری ها اعصابه☹☹☹☹

من اعصابم خيلي داغونه مثلا سرهمين دلار و اينا همش ميترسيدم جنگ شه تا مرز سكته پيش رفتم وقتي هم عصبي ميشم تهوع شديد و سرگيجه ميگيرم و بعدشم مريض ميشم خونه دار هستم بچم ماشالله شيطونه خستگيم زياد شده كمكب هم ندارم از اول نداشتم

آره همش عادت دارم سرديجات ميخورم و خيلي خامخواري ميكنم نه خورما ميخورم نه فلفل همش سردي ميخورم.سرگيج ...

باید گرمی جات بخوری. لبنیات و سردی خیلی کم . سرگیجت تموم میشه، اونم که میگی سرت سنگینه بهش میگن سبکی یا سنگینی سر و گیجی ... سرگیجه نیست.

باید گرمی جات بخوری. لبنیات و سردی خیلی کم . سرگیجت تموم میشه، اونم که میگی سرت سنگینه بهش میگن سبکی ...

بنظر شما علتش از چيه؟ام آر آي هم كردم خداروشكر چيزي نبود

بنظر شما علتش از چيه؟ام آر آي هم كردم خداروشكر چيزي نبود

غلبه سردی تو بدنت.

ضعف و کم خونی

استرس و افسردگی خیلی خفیف.

شما سالمی فقط باید سرگرم بشی و دنیای خودت رو زیبا کنی. 

غلبه سردی تو بدنت. ضعف و کم خونی استرس و افسردگی خیلی خفیف. شما سالمی فقط باید سرگرم بشی و دنیای ...

ممنون كه وقت گذاشتين و راهنماييم كردين ان شالله به حاجتاي دلت برسي دوستم❤️

2790
2778
2791
2779
2792