2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

387 بازدید | 43 پست

سلام با مادر شوهرم تو یه ساختمونیم هر وقت مساد خونمون از دم در چند بازصدای بچم ميزنه بعد هم که میاد داخل به بچم میگه اومدم پیش تو موقعی هم که نشسته و هم میخواد بره چند بار اسم بچمو میاره که اومدم پیش فلانی خیلی ناراحت میشم فک میکنم منظوری داره اینجوری میگه شاید میخواد بگه من اگه اومدم به خاطر تو نیست اومدم پیش نوه ام به نظر شما منظوری داره اينطور میگه؟!

وا😐اره به احتمال زیاد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بگو مادر ازین ب بعد هروقت دلتنگ بچم شدید بگید بیارمش پایین شما نمیخاد بیای بالا

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شايد زياد مياد خجالت ميكشه دلش به نوه اش تنگ ميشه اون حرفارم از رو خجالت ميگه قصدم سرك كشيدن ب زندگيت يا مزاحمت نيس دلم تنگ ميشه مادر منم بچه داداشمو نبينه يه روزنميتونه زنگ ميزنه ميارنش

😎😎

بیخیال جدی نگیر از وقتی دخترم به دنیا اومده وقتی میریم خونشون درو که باز میکنه همه میریزن سر دخترم دیگه مارو یادشون میره حتی جواب سلاممونم یادشون میره   میگم خدا کنه همیشه انقدر دخترمو دوست داشته باشن

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

اگه بخواهی این طوری به جزییات اهمیت بدی داغون میشی اصلا بالفرض به خاطر بچه ات میاد اصلا  فرض کنیم تو را دوست نداره و هزاران فکر منفی دیگه ... بخواهیی فکرت را درگیر کنی که چی فقط لحظات خوش زندگی ات را از دست میدی پس بی خیال این مسایل حاشیه ای شو و شاد زندگی کن

خدایا شکرت

بگو مادر ازین ب بعد هروقت دلتنگ بچم شدید بگید بیارمش پایین شما نمیخاد بیای بالا

خیلی ناراحت میشم اینجور میگه مگه من آدم نیستم که هی اسم بچمو میاره میگه اومدم پیش این خب آخه بچه من حالا پا میشه ازش پذیرایی میکنه یا من

خیلی ناراحت میشم اینجور میگه مگه من آدم نیستم که هی اسم بچمو میاره میگه اومدم پیش این خب آخه بچه من ...

واش کن بابا جدی نگیر ، منم یه دفه رفتم خونه مادرشوهرم میخواست میوه بیاره گفتم مادرجون توروخدا زحمت نکشید گفت واسه تو نمیارم واسه نومه که ازشیر تو میخوره  😒😒😒

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍

بی خیال بابا

اولا نوه اشه .. معقوله اون عزیز تره 

دوما روش نمیشه .. چی بگه 

خدا رو شکر ادم با محبتیه 

سوما اون میگه اومدم نوه ام رو ببینم .. تو هم باذوق اسم بچه رو صدا بزن ..بگو بیا مامانی جون مهربون اومده شما رو ببینه 

تو هم دل بده به دلش

خیلی عادیه. من مامان خودم هم به بچه‌هام میگه. واقعا نوه خیلی عزیزتر از عروسه

خب میدونم نوه عزیز هست ولی خب حالا اومدی دیگه چرا هی میگه به خاطر فلانی اومدم جز منظور داره