2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استفاده کردی؟

خاله م از جوش شيرين خيلي استفادع ميكنه راضيه 

روغن نارگيل هم از خانوم دكتر مهناز تو اينستا گفتش بعد مسواك زدن با يه مسواك ديگه با روغن نارگيل روي دندون هارو اروم بكشيم 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

اول روی مسواک  خمیردندون و یک قاشق چای چوری   نمک  بریز و مسواک بزن بعد آبکشیدی مسواکت رو بشور حالا روی مسواکت خمیردوندون و ی قاشق چایخوری جوش شیرین بریز و تند تند مسواک بزن نه محکما تا کلا بیشتر از یک دقیقه جوش شیرین روی دندونات نباشه که مواد دندونایی که پر و عصبکشی کردی بیرون نریزه و بعدا خرد نشه . باز وقتی آبکشیدی روی مسواکت خمیردوندون بزن و مسواک بزن .

در کل پشت سر هم 3بار شد مسواک زدنت اما همون موقع توی آیینه نگاه کنی تمام دندونات سفید و براق شده .

جوش شیرین رو هم هرگز نخواه همیشه بزنی فقط برای موارد خیلی وخیمه ها در سال کلا دوبار اینا ، چون بشدت بعدش مواد دندونای عصبکشی و پر شدت رو خرد میکنه اگر بخوای مدام استفاده کنی اما حتی کلا دو ماه ی بار هم بزنی اما تند بشوری باز عوارضش کمتره اما بهتره فقط وقتایی که اینجوری دیگه خیییلی زرده بزنی ، دیگه هم باید مسواک رو مرتب زد مسواک نزدن کلا خودش باعث میشه لثه شل و کوفتگی پیدا کنه و عفونت کنه دندون و فک

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد
خاله م از جوش شيرين خيلي استفادع ميكنه راضيه  روغن نارگيل هم از خانوم دكتر مهناز تو اينستا گفت ...

حدالامکان جرمگیری نباید انجام داد چون مینای دندونه که داره آسیب میبینه و اونجوری حتی ای و قهوه روی دندون بمونه باز دندون تندتر و با ماندگاری دائمی زرد میشه در صورتی که کسایی که جرمگیری نمیکنند خیلی سریع تر با این روش زردی دندوناشون میره علت اینکه جرمگیری رو چند وقت یبار افرادی که انجام دادن باید تکرار کنند هم همینه

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد