2777
2789
عنوان

خیلی پریشونم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 38 پست
چطور گولشو خوردي 

خیلی خانواده خوشنامی هستن شوهرم هم هیچ مشکل اخلاقی بجز همین بی فکریش وبدهی نداشته بعد تو دوران عقد گفتم جدا شیم شوهرم خودش رو به اب و اتیش زد که من و نگه داره من و خیلی دوست داره

اینم بگم من مهریه ام عند الستطاعه بود یه ماه بعد عروسی شوهرم اومد گفت میخوام جنس بخرم پول ندارم طلا هات رو بده من عین همینا رو برات میخرم سرویسم و زنجیر هدیه مامانم که خیلی سنگین بود رو برد فروخت بعد یه شب بهش اعتراض کردم که چی میکنی پول نداشتی چرا زن گرفتی هر کدوم ازتون انگار سر گردنه است یه تیکه از من میکنید صدام رفته بود پایین پدر شوهرم گفته بود به چه حقی داد زده طلاقش بده این که مهرم نداره

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حالا من هم خوشحالم که بعد از ده سال شوهرم یه چیزی به خانواده اش گفت و از من حمایت کرد ولی خیلی ناراح ...

عزیزم اصصصلا نگرانی نداره 

اولا ک اون نوه خاله هه کاملا داره پشتت دروغ میگه و دختر داییت ازت دفاع کرده 

دوما تو ک ب دختر داییت نگفته بودی ازت دفاع کنه 

تو ک نخواستی بحثشون بشه تو اصلا نمیدونستی قضیه چیه تا وقتی ک دخترداییت برات تعریف کرده 

پسسسس نگران نشو الکی 

اتفاقا باید الان خوشحال باشی ک شوهرت بعد ده سال ب خاطر تو با اونا بحث کرده 

پریشونم نباش لطفا 

ب دخترداییتم بگو ب اون دختره محل نده اصلا انگار نمیبینتش

من میترسم دختر داییم ناراحت بشه که من حرف اون دختره رو به گوشش رسوندم به شوهرم گفتم از خانواده ات شک ...

نه نگران نباش چیز مهمی نبوده شما باید میگفتی 

دیگه فکرت را درگیر چیزهای الکی نکن دیگه نهایت اونم یکم ناراحت میشه عوضش با فامیل شوهرتت قطع رابطه میکنه و همه شناختنش 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏