2777
2789
عنوان

خیلی پریشونم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا ده سال از اون موقع گذشته پدر ش هرم که کلا باهمون رابطه نداره فقط سالی یه بار زنگ میزنه برا فضولی که چیکار میکنید اینم بگم همه فامیل و درو همسایه تو این سال ها دیدن من چطور زندگی کردم خدا رو شکر الان خونه رهن کردیم  ماشین داریم شوهرم داره ادامه تحصیل میده پسرم ۸ سالشه

ولی هنوز پدر شوهرم بده من رو همه جا میگه اینم بگم خیلی سر شناسو پولدار هستنحالا امروز رفتم خونه داییم دختر داییم گفت نوه خاله شوهرت که دختر ۲۱ هستش اومده طرحش رو میگدرونه اداره ما

حالا ده سال از اون موقع گذشته پدر ش هرم که کلا باهمون رابطه نداره فقط سالی یه بار زنگ میزنه برا فضول ...

عزیزم چ خوب ک بلاخره رنگ خوشبختی رو هم دیدی بعد این همه سختی، اون ادمارو فراموش کن و فکر نکن بهشون 

عشقم فقط پسر کوچولوم   

بعد فهمیده دختر داییم با من نسبت داره شروع کرده بد گویی که اره این جنس میاورده شوهرش پولش رو نداشته بده برشکست شده دختر داییم گفت راضیه جلوی همه همکارام میگفت منم ناراحت شدم جوابش رو دادم گفتم اینطوری نیست قضاوت نکن

بعد فهمیده دختر داییم با من نسبت داره شروع کرده بد گویی که اره این جنس میاورده شوهرش پولش رو نداشته ...

عزیرم فقط بسپر ب اون بالایی خودش جواب همه رو میده 

عشقم فقط پسر کوچولوم   

زنگ زدم با گریه به شوهرم که من چه گناهی کردم چه قدر با ید تهمت بشنوم شوهرم هم خیلی ناراحت شده برای اولین بار زنگ میزنه به پدرش و خاله اش که زن من چه گناهی کرده من اشتباه کردم به این چه پدرش سریع گفته من نگفتم 

عزیزم بهش فک نکن تو ک این قوم و خصلتشونو میشناسی 

ده ساله داری ازشون میکشی 

اینا همینن عوض بشو نیستن 

بذار انقققد پشت سرت حرف بزنن تا خسته بشن .طلا ک پاکه چ منتش ب خاکه 

اگه بخوای ب حرفاشون فک کنی فقط اعصاب نازنینتو خورد کردی 

برن گمشن 

مهم خودتو بچتو شوهرته 

گذشته ها گذشته