2777
2789
عنوان

تاپیكای داغون

82 بازدید | 10 پست

اومدم یه كم درد دل كنم تاپیكارو دیدم خودمو یادم رفت😑😑

امیدوارم همتون خوشحال و خوشبخت باشید💜

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ان شا الله همه خوشبخت و خوشحال باشن 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
حالا درد دلتو بكن بابا كي به كيه😂

😂😂😂 اخه خجالت میكشم پیش بقیه من خاك زیر پاشونم نیستم. البته مشكل هركس برای خودش بزرگ ب حساب میاد

الان درد ودل میکنی از شوهرت تا بگی یکی میاد میگه طلاق بگیر از خونواده گله کنی میگن قطع رابطه کن  ...

مشكلم به پول ختم میشه پوووول این چرك كف دست😂😂😂لعنت به این كشور😁😁 

مشكلم به پول ختم میشه پوووول این چرك كف دست😂😂😂لعنت به این كشور😁😁 

عزیزم اون که مشکل همس

ما تو ایران اگه تو یه چیز متحد باشیم اونم بی پولیه

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
😂😂😂 اخه خجالت میكشم پیش بقیه من خاك زیر پاشونم نیستم. البته مشكل هركس برای خودش بزرگ ب حساب میاد

اختيار داري بابا اينجا  طرف مياد

مينويسه واااي دارم رواني ميشم زود بياين ، ما هم تو سر زنون ميريم تو تاپيك طرف نوشته من متاهلم بهم شماره دادن به نظرتون بهش زنگ بزنم بگم من متاهلم؟؟؟ 😶😶فك نكنه من مجردم يا كرم ريختم 😂😂مشكلات فراووني هست

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
اختيار داري بابا اينجا  طرف مياد مينويسه واااي دارم رواني ميشم زود بياين ، ما هم تو سر زنون مي ...

😂😂😂😂😂😂😂😂ووی چ مشكلاتی خدااااا