2777
2789
عنوان

لباس واسه نی نی چی بخرم؟

144 بازدید | 8 پست

بچه ها نی نی آبان دنیا میاد, نمیدونم لباس چی بخرم؟

از هر کدوم چند دست بخرم؟

اصن تو ساک میبرم بیمارستان چیا بزارم؟

خدایا امیدم فقط تویی...

😍😍😍😍خدا برات حفظش کنه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

ست بیمارستان بگیر همه چی داره توش

با چند تا ایتین بلند

یکی دوتا سرهمی گرم

بیشتر بگیری میمونه رو دستت به موقعش بگیر مه سایز بچه دستت باشه

من نصف لباسایی که گرفتمو تنش نکردم الان سه ماهشه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آستین بلند جلودکمه دار و جلو بسته،آستین کوتاه،رکابی،زیردکمه،شورت عینکی،شلوار ست نخی اینارو بخر من یه دست صفر گرفتم دو دست یک

سرهمی مخمل،کاپشن سرهمی،یه دست بلوز شلوار بافت

نی نیم اواخر مهر به دنیا میاد

آستین بلند جلودکمه دار و جلو بسته،آستین کوتاه،رکابی،زیردکمه،شورت عینکی،شلوار ست نخی اینارو بخر من یه ...

من اصن مخمل و بافتنی ندیدم که بخرم، همش لباسای تابستانه هست

واسه لباس بیمارستان یش چی خریدی؟

خدایا امیدم فقط تویی...
من اصن مخمل و بافتنی ندیدم که بخرم، همش لباسای تابستانه هست واسه لباس بیمارستان یش چی خریدی؟

بافت که سفارش دادم بافتن برام.برای بیمارستانم از همون ست نخی که گفتم سایز صفرشو میبرم یه دست

بافت که سفارش دادم بافتن برام.برای بیمارستانم از همون ست نخی که گفتم سایز صفرشو میبرم یه دست

اوکی

به سلامتی و دلخوشی و تندرستی

منم منتظر بمونم ببینم مهر چه نوع لباسای بافتنی میاد بخرم

خدایا امیدم فقط تویی...