2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه فرهنگیان قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4929 بازدید | 22 پست
میشه یه سوال بپرسم

بله حتما عزیزم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل خوبه ولی خب یه سری اصول خاص خودشم داره چون هدفشون تربیت معلمه رفتارمعقول و معمولی مشکلی ندار ...

موفق باشی عزیزم نه خواهر من خدا رو شکر خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

موفق باشی عزیزم نه خواهر من خدا رو شکر خوبه

اره خداروشکر بچهای فرهنگیان اصولا خودشون خوبن

ولی خب بازم تک و توک پیدا میشن ک نامتعارف رفتار میکنن دیگه

ک باهاشون برخورد میشه

حتی بعضیا بعد۴سال ک درسشون تموم میشه ولی حکم نمیگیرن برا سرکاررفتن و اخراج میشن

موفق باشین❤

ابجیتونم موفق باشن🤩

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اره خداروشکر بچهای فرهنگیان اصولا خودشون خوبن ولی خب بازم تک و توک پیدا میشن ک نامتعارف رفتار میکنن ...

مرسی عزیزم شما هم موفق باشید و سالهای خدمت خییلی خوبی داشته باشید💜💛💜💛

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

من آوردم رتبم سه هزار تجربی و آموزش ابتدایی 😊

سلام ببخشید من یه سوال دارم.

آموزش ابتدایی فقط برای مقطع ابتدایی میتونید درس بدید؟

بعدا اگه بخوایید واسه راهنمایی یا دبیرستان درس بدید باید چیکار کنید؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
سلام ببخشید من یه سوال دارم. آموزش ابتدایی فقط برای مقطع ابتدایی میتونید درس بدید؟ بعدا اگه بخوای ...

میگن میشه تغییر مقطع داد ولی شرایط خودشو داره ولی چون معلم ابتدایی کمه به سختی تغییر مقطع میدن

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
علوم تربیتی منطقه ما بقیه رشته ها اصن نمیخواست

سلام ببخشید من الان میپرسم ازتون من رفسنجانیم میشه بگید دانشگاه فرهنگیان کرمان چه رشته هایی دارع؟ شنیدم فقط ابتدایی ومشاوره درسته؟

ممنون میشم جواب بدین😘

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺