2777
2789
عنوان

خیانت

434 بازدید | 20 پست

دوستانی ک تاپیک قبلمو خوندن در جریانن.پرینت خط شوهرمو گرفتم از اول شهریور تا ۱۵ شهریور .شماره هارو ک سیو کردم دیدم حرف صاحبکارش درست بود و دم ب دقیقه اس میداده و زنگ میزده.ولی جلو من خیلی خودشو پاک میگیره .دلم میخواد یه چیزی ازش بگیرم ک یه برگ برنده داشته باشم بعد جدا بشم 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری گرفتی؟؟؟؟؟؟ به منم یاد میدی؟؟؟؟؟

عزیزم من شوهرم ایرانسل داره .ایرانسل من رو نصب کن اول با خط خودت بعد برو حساب جدید ایجاد کن و شماره شوهرتو بده چون واسش اس میره باید رمز وارد کنی حواست ب گوشیش باشه

چندسالتونه؟ چندوقته ازدواج کردین؟ عاشق شدین یاآشناییتون سنتی بوده ؟بچه داری؟آیا شرایط جداشدنو دارین؟

۲۵ سالمه  ۷ ساله ازدواج کردم دو سال اومدم خونه خودم ولی بچه هنوز ندارم ۶ ماه باهم در ارتباط بودیم بعدش ازدواج کردیم 

عزیزم من شوهرم ایرانسل داره .ایرانسل من رو نصب کن اول با خط خودت بعد برو حساب جدید ایجاد کن و شماره ...

اونم داره ایرانسل من رو..منم برای خودم دارم

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
حالا از کجا میدونی اون شماره ای ک بهش زنگ میزنه و اس میده خانومه؟ 

شک کرده بودم ب همون خانومه ک اتلیه داره وقتی تو تل زدم دیدم خودشه 

حالا از کجا میدونی اون شماره ای ک بهش زنگ میزنه و اس میده خانومه؟ 

پیگیری کردی؟؟؟؟؟

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
تا چنتا میتونی اضافه کنی

نه شوهرم دوتا خط رو داره هم ایرانسل هم همراه اول

۲۵ سالمه  ۷ ساله ازدواج کردم دو سال اومدم خونه خودم ولی بچه هنوز ندارم ۶ ماه باهم در ارتباط بود ...

عزیزمگه تحقیق نداشتید قبل ازدواج؟؟؟اگه شرایط طلاق داری جداشو وپوزشو بمال به خاک مردکو 😤😤😤سعی کن تلشوهک کنی وبعدشم اسکرین بگیری ازچتاشون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز