2777
2789
عنوان

خیانت

434 بازدید | 20 پست

دوستانی ک تاپیک قبلمو خوندن در جریانن.پرینت خط شوهرمو گرفتم از اول شهریور تا ۱۵ شهریور .شماره هارو ک سیو کردم دیدم حرف صاحبکارش درست بود و دم ب دقیقه اس میداده و زنگ میزده.ولی جلو من خیلی خودشو پاک میگیره .دلم میخواد یه چیزی ازش بگیرم ک یه برگ برنده داشته باشم بعد جدا بشم 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چجوری گرفتی؟؟؟؟؟؟ به منم یاد میدی؟؟؟؟؟

عزیزم من شوهرم ایرانسل داره .ایرانسل من رو نصب کن اول با خط خودت بعد برو حساب جدید ایجاد کن و شماره شوهرتو بده چون واسش اس میره باید رمز وارد کنی حواست ب گوشیش باشه

چندسالتونه؟ چندوقته ازدواج کردین؟ عاشق شدین یاآشناییتون سنتی بوده ؟بچه داری؟آیا شرایط جداشدنو دارین؟

۲۵ سالمه  ۷ ساله ازدواج کردم دو سال اومدم خونه خودم ولی بچه هنوز ندارم ۶ ماه باهم در ارتباط بودیم بعدش ازدواج کردیم 

عزیزم من شوهرم ایرانسل داره .ایرانسل من رو نصب کن اول با خط خودت بعد برو حساب جدید ایجاد کن و شماره ...

اونم داره ایرانسل من رو..منم برای خودم دارم

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
حالا از کجا میدونی اون شماره ای ک بهش زنگ میزنه و اس میده خانومه؟ 

شک کرده بودم ب همون خانومه ک اتلیه داره وقتی تو تل زدم دیدم خودشه 

حالا از کجا میدونی اون شماره ای ک بهش زنگ میزنه و اس میده خانومه؟ 

پیگیری کردی؟؟؟؟؟

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
تا چنتا میتونی اضافه کنی

نه شوهرم دوتا خط رو داره هم ایرانسل هم همراه اول

۲۵ سالمه  ۷ ساله ازدواج کردم دو سال اومدم خونه خودم ولی بچه هنوز ندارم ۶ ماه باهم در ارتباط بود ...

عزیزمگه تحقیق نداشتید قبل ازدواج؟؟؟اگه شرایط طلاق داری جداشو وپوزشو بمال به خاک مردکو 😤😤😤سعی کن تلشوهک کنی وبعدشم اسکرین بگیری ازچتاشون