2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فک‌ نکنم

بیشتر حال و هواش دوست داشتنیه براشون

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

والاه یه هیئت دم خونه ماست چهارتا بچه خوردن از هشت این طبل و دهلو دستشون میگیرن تا یازده شیشه خونه ما میلرزه انصافا درسته ؟ به اسم امام حسین به اون مظلومی مردم آزاری کنن

این نیز میگذرد 

عزیزم اگه هیت باشه تو حسینیه یا مسجد بحثش جداس ولی بعضیا پشت دسته های عذا داری با تیپ و ظاهر کاملا نامناسبی هستن ک اون عذا داری نیست اصلا 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

عزااری برای امام حسین حتی اگه از روی ریا باشه ثواب داره.شما اگه دوست داری برو.با این تاپیک زدنت  یه عده ادم کور ذهن میان نشخوارشده های ذهنشون رو به خورد بقیه میدن.گناهش به گردن تو میفته

بنظر من والا من تهرانپارس دور از حون ي مشت دختر پسز كه فقط براي نمايش... اصلا مذهبي نيستم ...

کار شما ک بدتره.از کجا میدونی علاف هستن؟؟تهمت زدن کار خوبی نیس.هرجونی ک سرکوچه وایساد ک علاف محسوب نمیشه.

کار شما ک بدتره.از کجا میدونی علاف هستن؟؟تهمت زدن کار خوبی نیس.هرجونی ک سرکوچه وایساد ک علاف محسوب ن ...

از تيپشون

از تيكه هايي كه به ناموس مردم ميزنن

علاف نبودن سر كوچه واينميستادن شماره داد و تيكه انداختن كه

البته حيف علاف

اينا بدترن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بستگی به هیئتش داره

من یه جایی رو پیدا کردم اصلا بیرون نمیرن از تکیه. علم و دسته و طبل و این چیزا ندارن

صداشون از تکیه بیرون نمیاد

یه مجلس روضه ساده مثل همه مجالس ختم دیگه

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو