2789
عنوان

هیئت

129 بازدید | 16 پست

کیا شبای محرم میرن هیئت؟؟؟من خودم هر سال میرفتم امسالم تا الان پریود بودم از فردا شب میرم احتمالا کسایی ک نمیرن تو خونه زیارت عاشورا میخونید یا ن؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من میرم هییت اما امشب نرفتم قراره فردا شام بدم مشغولممممممم

دعا کن غدای امام حسینه خوب بشه

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
ای کاش منم میتونستم برم 😔

دل مهمه

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
من میرم هییت اما امشب نرفتم قراره فردا شام بدم مشغولممممممم دعا کن غدای امام حسینه خوب بشه

سلام عزیزم میشه همین الان یا موقع تهیه غذای نذری منو دعا کنی همیشه حال دلم خوش باشه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
منم میرم خیلی دوست دارم دیشب چادر رو به از مدت ها پوشیدم اینقدر خوب بود

التماس دعا عزیزم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

امسال شهر غریبم بلد نیستم و میترسم شوهرمم دیر میاد که دیگه تموم شده 

اینقدر ناراحتم حتی نرفتم نمازم بخونم😢😢😢😢 همش یاد پارسال و  هیئتمون هستم منم دعا کن 

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
من میرم هییت اما امشب نرفتم قراره فردا شام بدم مشغولممممممم دعا کن غدای امام حسینه خوب بشه

قبول باشه عزیزم غذای امام حسین همیشه خوب میشه خیالت راحت

امسال شهر غریبم بلد نیستم و میترسم شوهرمم دیر میاد که دیگه تموم شده  اینقدر ناراحتم حتی نرفتم ...

عزیزدلم خودت برو اگه خیلی دوس داری کسیو نمیخواد ک همسرتم باشه تو مرداس پیش هم نیستید

توروخدا برای همه دعا کنید کسایی که سعادت رفتن رو دارن

حاجت روا بشی عزیزم چشم اگر لایق باشم دعاتون میکنم

عزیزدلم خودت برو اگه خیلی دوس داری کسیو نمیخواد ک همسرتم باشه تو مرداس پیش هم نیستید

میگم شهر غریبم جایی بلد نیستم اصلا کسی روهم ندارم بالاخره هیئت دیر وقت تموم میشه تنها میترسم برگردم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
میگم شهر غریبم جایی بلد نیستم اصلا کسی روهم ندارم بالاخره هیئت دیر وقت تموم میشه تنها میترسم برگردم

اها پس تو خونه عذا داری کن عب نداره