2777
2789
مبارکه قبولیت رشته خوبیه بازار کارشم خوبه کارشناسیه دیگه درسته؟چون جاریم رادیولوژیسته کاردان بود بعد ...

مرسی عزیزم..اره کارشناسیه..من هفت هزار بودم ولی اگه سهمیه ها قاتی نمیشد ۵هزار میشدم در اصل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه حدود رتبه و روش خوندنتو بگی

هفت هزار شدم..

من سرگرمیم درس خوندن بود هیچوقت زوری درس نخوندم، فیزیک و ریاضی کلاس میرفتم..با قلمچی هماهنگ بودم..زیست رو طوری میخوندم ک کاملا درکش کنم..مثلا بعد ی دور خوندن تست میزدم با اینکه نفهمیده بودمش..بعد ک فهمیدم نکته هاشو جاهای مهمش کجاس دوباره کتابو میخوندم

ی سوال مثلا میشه اهواز قبول شد بعد شوهذ ادم تهراتی باشه بتونیم این طسوری  بریم دانشگاه تهذان&nb ...

اره میشه.... مزخرفه ولی شدنی! باید شوهرت تهران کارش باشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
یعتی از ترم دو دیگ تهرانم ؟

باید دو ترم بخونی

بعد ازدواج کنی😂

وگرنه سخت میشه کارت، نمرات قطعا قطعا خیییلی مهمه که دانشگاه مقصد قبولت کنه

بعد میری درخواست انتقالی میدی، چون پروسه طولانی داره، قبلش برو و حتما مهمان بگیر ، خلاصه ی دو ترم مهمان 

میای! بعد دیگه انتقالی کامل میدن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
باید دو ترم بخونی بعد ازدواج کنی😂 وگرنه سخت میشه کارت بعد میری درخواست انتقالی میدی، چون پروسه ط ...

یعنی ترم اولو ی شهر دیگ ترم دو و سه مهمان تهران بعد ترم چهار انتقالی ؟  درصت گغتنم 

ازدواجم وقفه افتاد    

اي واااي

چي كار كنيم حالا😂

شوهره از دست نره....

ببين راجب انتقالي بازم بپرس من مال چندين سال قبلم

ولي خوب چند تا از فاميل جديد انتقال گرفتن با همين شرايط بوده

البته مثلا يكي از دانشگاه تهران اومد مشهد خوب زودتر انتقالي جور شد

بايد هم دانشگاه مبدأ اجازه بده دانشجوش بره

هم مقصد دانشجو رو بپذيره!

اي واااي چي كار كنيم حالا😂 شوهره از دست نره.... ببين راجب انتقالي بازم بپرس من مال چندين سال قبل ...

گرفتم در نره اشنا باشه در جا حله بقول بچه ها شوشو میگم پول بده حل کنه