2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا جایی که من شنیدم درد و خونریزی دارن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

اگه براتون پیش اومده سریع برین دکتر سونوی واژینال انجام میدن خیالتون راحت میشه

اگه دیر رسیدگی بشه ممکنه لوله ات رو از دست بدی

پس ریسک نکن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خونریزی یا لکه؟؟؟کجاشون درد دارن؟؟

نمیدونم والا

بهتره از دکترتون بپرسین. این چیزا شوخی بردار نیس

نمیدونم والا بهتره از دکترتون بپرسین. این چیزا شوخی بردار نیس

گفتم خدایی نکرده احتمال پوچ بودن هست؟گف تو سونو ۸ هفته میفهمیم.تا اون موقع هم ما ک میمیریم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
گفتم خدایی نکرده احتمال پوچ بودن هست؟گف تو سونو ۸ هفته میفهمیم.تا اون موقع هم ما ک میمیریم

منم تو شرایط شما بودم

اتفاقا اصلا خونریزی نداشتم. بارداری پوچ بود. هرکاری میکردم هم سقط نشد تا رفتم اتاق عمل

اگه فقط لک داری نگران نباش. خواهرمنم لک داشت الان دخترش۵سالشه

چند هفته هستی؟من۵هفته بودم دیروز رفتم گفت ی چیز کوچولو در حد نقطه تو رحمت میبینم نمیشه تشخیص درستی داد