هانیh مدیر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 عنوان صورتم چی شده 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست رفتم آرایشگاه شمع گذاشتم. همیشه میزاشتم چیزی نمیشد ایندفعه صورتم پر از جوشای چرکی ریز شده. چیکار کنممممممم. زود خوب شده. دو روز دیگه. میخام برم مسافرت 😱😩😩😩😩😭😭😭😭😭😭 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩 1397/06/20 | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 ارزونم هست ۲۵۰۰خودت پاشو برو دارخونه بگیر شب بزنی تا صبح اکی شدی دوره اخه وسیله ندارم. میگم شوهرم بگیره. الان میاد خونه 😍 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 كورتونه عزيزم كورتووووون چقدراحت توصيه ش ميكني دوستم خودتم جز درموارد اجباري،استفاده نكن مگه کورتون چیه 😧 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
zahra_skh عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18170 مگه کورتون چیه 😧 دوستان ميگن مشكل خاصي ايجاد نميكنهولي كورتون كلا براي موارد اضطراريه
هانیh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 دوستان ميگن مشكل خاصي ايجاد نميكنه ولي كورتون كلا براي موارد اضطراريه هب اصن چیه کورتون من نمیدونم 😁 سم داره یعنی😂 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
آیسوداz عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 9321 سریع برو ژل شستشوی اون بگیر عااااالی برای جوش ریز و چرکی و همه چی قیمتش چنده؟ آرامش است؛ عاقبت اضطرابها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم👍😍😀
دلارامlove عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1636 قیمتش چنده؟ ۹۵ خریدم دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎