2777
2789
عنوان

صورتم چی شده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست
سریع برو ژل شستشوی اون بگیر  عااااالی برای جوش ریز و چرکی و همه چی

😭😭😭خداکنه خوب شه دارم میرم خونه مادر شوعرم ابروم میره

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مرسی عزیزم. دستگاه شمع ارایشگره انگار کثیف بود.   😢

امکانش هست

یکی از دوستام عین‌شما بود همیشه بعد اصلاح یا حتی مومک آب نمک غلیظ میزد جوش نمیزد

فقط اصلا دستکاریشون نکن خودشون تا دوسه روز بعد خوب میشن 

خدایا مرسی که هستی💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بشور؟!😳😳😳😳😳ب من میگفتن همیشه تا چند ساعت آب به صورتت نخوره ک جوش میزنی😳

اره خواهرم گفت باید الکل میزدی به جای اب 😭

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
پماد بتامتازون بزن امیدوارم جواب بده.ولی همیشه بعد اصلاح بزن دیگه نمیزاره‌ جوش بزنی

كورتونه عزيزم كورتووووون

چقدراحت توصيه ش ميكني دوستم

خودتم جز درموارد اجباري،استفاده نكن

هر جایی شمع ننداز من همیشه بعد شمع یه ژل بهم میده میزنم بعدشم میگه تا دوساعت اب نزن

وای اره ارایشگاهمو. عوض کردم. رفتم این که نزدیک خونمونه.   این بلا سرم اومد.   

صابون اِریکه معجزه میکنه، البته اگر الان وارد بشه چون ساخت فرانسه بود، خیلی خوبه تونستی حتما تهیه کن😊

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
پماد بتامتازون بزن فقط زیاد استفاده نکن  با یه بارم پوستتو عالی میکنه

ممنون عزیزم بگم شوهرم بگیره برام 

عزیزم حالا چند تا چی بچه ها پیشنهاد دادن یهو نری همه رو بزنی ب صورتت از اونبر صورتت خشک و نابود بشه...فقط چیزهای خوردنیم ک واسه جوش خوبه بخور تا اینجوری زودتر از بین بره

كورتونه عزيزم كورتووووون چقدراحت توصيه ش ميكني دوستم خودتم جز درموارد اجباري،استفاده نكن

عزیزم می‌دونم کورتونه،با یبار دوبار مشکلی پیش نمیاد من حتی دکتر اجازه استفاده در بارداری بهم داده بی دلیل تحویز نمیکنم

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)