2777
2789
عنوان

خدا ازش نگذره

190 بازدید | 14 پست

خونه مادرشوهرش هستم باردارم زن همسایمون اومدههی میگه آره شوهرت همبازی پسرم بود دخترم ساکته و....قسمت نشد پسر مادرشوهرش بگیرتش و...منم حرصمیخوردم کثافت زنه تا مادرشوهرم‌ می‌رفت اشپزخونه می‌گفت می‌آمد می‌گفت آره داشتم میگفتم به عرویت دخترمو کل محل میخواستنمیخواستم..آلن رفتن ازاین محل ولی خونه دارن تا بستونا میان اینجا دخترش توی محل جدیددرس میخونه...چی بگم دلم گرفت از دستش

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی جلوی من می‌گفت فلانی حامله ای ماهایا اول ماه سوم بارداری فهمیده بچش معلوله سقط کرد حالا آن شاء الله برای شما سالم باشه بقیه رو می‌گفت سقط کردن و...

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
دهنشو سرویس میکردی

جلوی زن حامله از بچه معلولین میگن

هی جلوی من می‌گفت فلانی حامله ای ماهایا اول ماه سوم بارداری فهمیده بچش معلوله سقط کرد ...

وا چ زن بیشعوری ج رو میدادی بخدا یا بلند میشدی از کنارش بفهمه ک  مهم نیست واست

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
اسپند دود کن ولش کن عزیزم حق داری ناراحت بشی ولی بیخیالش شو....

خب منم حق دارم حامله ام دلم گرفته

وا چ زن بیشعوری ج رو میدادی بخدا یا بلند میشدی از کنارش بفهمه ک  مهم نیست واست

منم نرفتم بدرقه کنم  تا حیاط نرفتم 

عزيزم اصلا به دلت بد راه نده  ولش كن  هر كس متناسب با سطح شعورش صحبت ميكنه  انشاال ...

نه می‌گفت دخترم میخواست با شوهرتون ازدواج کنه

خب منم حق دارم حامله ام دلم گرفته

توام هروقت دیدیش خودتو بزن به تهوع😂بگو خانم فلانی نمیدونم چرا من هروقت شمارو می بینم تهوعم شروع میشه😉بعدم برو سمت دسشویی.ـ.😂

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘