2777
2789
عنوان

دکترای پولکی😠

115 بازدید | 4 پست

اخه چرا اینجور شدن دکترا!؟

اولین جلسه رفتم پیشش نه وزن کرد دخترم رو نه دارویی نوشت ی عالم آزمایش نوشت گفت جوابش رو بیار بعد.

بماند ازمایشا شد ۲۵۰تومن و گفت فقط برو فلان ازمایشگاه

امروز رفتم ج نشون بدم باز ۴۵ تومن ویزیت گرفتن .میگم باباجان سری قبل ک کاری نکرد دکتره فقط ازمایش نوشته‌ ‌.میگن باشه باید بازم ویزیت بدی . خود دکترم بماند کلی دارو نوشته و ادرس داروخونه مورد نظرش رو داده . چرا اخه اینجور شدن دکترا؟ بهش میگم اقای دکتر دوماه پیش ازمایش تیروئید داده و ادرار بازم نوشته .الانم گفت مشکلی نداره فقط کم خونه .خواستم بگم خسته نباشی خودم ک گفتم بهت.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
خب چرا میری؟من خیلی کم میرم دکتر برا همین چیزاش

ناچاری .وگرنه اصلا از دکتر جاعت بیزار شد

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه حتما باید جواب ازمایش بد و خطرناک باشه که بخوان پول بگیرن. هر خدماتی که مردم از هر جایی میگیرن بابتش پول پرداخت میکنن ، پیش دکتر هم میری باید هزینه بدی دیگه

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

دکتر وحید قاهری شرقی بی مسئولیت بی وجدان و پولکی

ایشان بدون داشتن تخصص گوارش، بیمارانی را که به بیمارستان کودکان تهران مراجعه می‌کنند با نوشتن شماره موبایل شان روی دفترچه پزشکی بیماران به مطب شخصی شان هدایت می‌کنند و از این طریق بیماران مطب شان را جمع می‌کنند و به دلیل نداشتن تخصص گوارش و بی مسئولیتی برای کوکان دارای رفلاکس معده مشکلات زیادی به وجود می آورند. هر دو هفته اصرار به ویزیت مجدد کودک دارند بدون آنکه درمان خاصی داشته باشند، دو سال برای رفلاکس دخترم داروی اندانسترون تجویز کردند  و هر چه من میگفتم رفلاکس اش شدید تر شده میگفت هفته دیگر دوباره بیارش ولی دوباره همان اندانسترون رو تجویز میکرد تا جایی که دخترم در بیمارستان بستری شد و فهمیدیم زخم معده گرفته است‌ . ایشان برای ناآرامی های کودک هم داروهای ارامبخش تجویز میکردند که حتی داروخانه ها هم از دادن دارو برای کودک سه ساله خودداری میکردند. فقط چاپلوس و متملق هست و کلا والدین درگیر و مستاصل رو بلده چطوری به مطب شخصی اش بکشاند. الهی که تو زندگیش خیر نبینه و تو همین دنیا جواب پس بده.‌ بی وجدان پول پرست.