سلام من قرار تو مدرسه کار کنم غیر دولتی هست یک ماه پیش رفتم دو روز بعد چند روز زنگ زد و گفت بازم بیا و ده روز رفتم و بماند چقدر برای دکور کمک کردم و همش میگفت ایده بده برای جشن اول سال و مدارکمم دادم و ثبت نام اموزش پرورشم انجام دادم تا اینکه ده روز تموم شدو قرار بود فرم بعدی رو بفرسته اداره برای گزینش برای همرو فرستاد جز من.الان چند روزه میگه فرمو فرستادم اما اداره میگه به دست ما نرسیده از طرفی قرار بود جمعه دیگه کارای جشن و انجام بدیم برا اول مهر امروز اتفاقی رفتم دیدم انجام دادن با ایده هایی که من دادم در صورتی که از الان تا دو هفته دیگه خوب دکور خراب میشه.و دیدم یکی دیگه هم اومده با خودم گفتم اگه نیروشو گرفته پس این اینحا جیکار میکنه.
حالا من فک میکنم اون نمیخاد متو استخدام کنه همش میخاد فقط کاراشو انجام بدم بعدم بهونه اداره رو بگیره و بگه نیا.نمیدونم چیکار کنم من وقت گذاشتم برای اونجا هزینه کردم الان اگه فرمو برام نفرسته دیگه نمیتونم کار کنم امروزم گفت فردا بازم میفرستم اگه نشد یه نیروی دیگه میگیرم جای شما.
وقتی گفتم اگه نمیخاید براتون کار کنم بگید گفت نه اگه اینطور بود چرا گفتم برید اداره برید فرم مدرسه بخرید.ولی حرفاش تناقض داره من به دلم بد اومده نکنه داره منو بازی میده اگه واقعا کارش عمدی باشه من فرصت کار دیگرو هم از دست میدم اخه چیکار کنم به این کار احتیاج دارم الان من چیکار کنم چی بگم بهش چطور بفهمم واقعا فرمو میفرسته ولی مشکل دیگه ای هست یا نه خودش نمیخاد.اصلا موندم چرا به من گفت 30 شهریور بیا دکور بزنیم اما امروز رفتم بادکنک ارایی رو انجام داده بودن مگه میشه از الان برای 10 روز دیگه؟؟؟؟