2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام دوستان. من امروز روز ششم هستم اما درد خیلی شدید تخمدان و رحم دارم که به کلیه هام هم میزنه. فقط با شیاف دیکلوفناک اندکی آروم میشم. خونریزیم هم خیلی کمه. از روز دوم ترنسید و مفنامیک خوردم نزاشتم بیاد. از دیروز دیگه نخوردم. اولین باری هست که درد به این شدت دارم. اینم بگم که روز چهارم حدود یک ساعت دوچرخه  ثابت زدم. کیسه آب گرم استفاده کردم. یعنی تنها فرقش با ماههای پیش این دوتاست و قرص مجسترول. خواهشا کمک کنید. آیا بخاطر دوچرخه اینجوری شدم?دوستان باور کنید دکتر خیلی رفتم. فرزدی, قاضی زاده, پاکروش, کاتب و .... دکترها تا الان کمکی نکرده اند. شاید تجارب شما کمک کنه. البته تصمیم گرفته ام دکتر آصف جاه و صارمی را هم برم.

من خودم قبلا موقع پریود زیاد درد داشتم اما چند وقت پیش یک روش جدید رو امتحان کردم و خدارو شکر درهمون روز اول نتیجه داد و دردپریودیم حسابی آروم شد و خدارو شکر الان هرموقع پریود میشم یه درد خفیف دارم و اصلا مثل سابق نیست.من از سایت گروه آموزشی الهی فایل سابلیمینال درمان قائدگی دردناک رو خریدم و گوش کردم .اسم گروه آموزشی الهی رو درگوگل سرچ کنید سایتشون رو میاره. این یک روش جدیده که شما درحالت عادی فقط یک موسیقی بدون کلام رو میشنوید اما درحقیقت این فایل حاوی عبارات تاکیدی مثبت هست . توی اون سایت راجع به نحوه کارکرد فایل صوتی توضیح داده و از این روش حتی برای زایمان بدون درد، تقویت حافظه ، اعتماد به نفس و ثروت هم استفاده میشه. من که راضی بودم از این فایل چون هم ارزون بود و هم بدرد بخور و بعد از سالها از شر دلپیچه و دلدرد پریودی راحت شدم ، یادم نمیاد آخرین بار کی از کیسه آبگرم و قرص مسکن استفاده کردم چون دیگه واقعا دردی ندارم!