2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 102 پست

واس خوندن تک تک درسا..ببین ادبیات وعربی رو مبحثی بخون...دینی ایات خیلییی مهمن باید پیامشون روحفظ کنی

واس زبان فقط لغت بخون.بعدعید گرامر رو شروع کن...فیزیک بنظرم اگ میخای چیزیو حذف کنی حرکت روحذف کن چون تنوع سوالاتش خیلی زیاده وسوالاش مفهومین.پیش دو و مدارها مغناطیس راحتن..شیمی همرو بخون هیچیو حذف نکن..اسیدها با محلولها ترکیبی میاد..دوفصل اول پیشو نزار بعد عید چون مفهومیه

واس ریاضی هم حذف نکن اگ میخای کنی هندسه رو حذفکن

واس زیست پایه به پایه برو جلو..اول کتاب شکلا خیلییی مهمن فقط تست تالیفی بزن

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
نه عزیزم خیلیا ازمهرشروع کردن وپزشکیم قبول شدن..نظرمنو بخای تابستون خوندن تاثیرخاصی نداره

خداروشکر

ممنون میشم یکم در مورد روش مطالعه درس ها میشه توضیح بدید ؟؟؟

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

كتابايي كه معرفي كردين مثه گاج نقره اي عربي من شنيدم درس به درس هست درسته؟ 

گاج عربیو دارم نه مبحثیه..فقط خیلی سبزادبیات درس به درسه که بنظرم شما مبحثی بخون ولی ازون تست بزن بنظرم کتابش وتستاش عالیه

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
خداروشکر  ممنون میشم یکم در مورد روش مطالعه درس ها میشه توضیح بدید ؟؟؟

تستای تالیفی زیستو حتی اگ درست میزنی تک تک گزینه هاشو برزسی کن ونکات مهمشو یادداشت کن..

امیدوارم همتون موفق باشین..اگ سوال داشتین ریپلای کنین بعدا ببینم حتما جواب میدم

بااجازتون 🙋

امیدوارم همتون موفق باشین..اگ سوال داشتین ریپلای کنین بعدا ببینم حتما جواب میدم بااجازتون 🙋

مرسی 

واقعا خیلی کمکم کردید💜

استارتر از كي شروع مبكني؟ من تصميم گرفتم از امروز شروع كنم ايشالا☺️

من  شروع کردم

ولی ن به اون جدیت ک مثلا صبح بلند شم ساعت ۷ بخونم 

امیدوارم همتون موفق باشین..اگ سوال داشتین ریپلای کنین بعدا ببینم حتما جواب میدم بااجازتون 🙋

منظور از تحلیل آزمون ازمایشی چیه اصلا چطوری باید تحلیل بکنیم؟؟

ببخشید من هی مزاحم میشم😁✋

منظور از تحلیل آزمون ازمایشی چیه اصلا چطوری باید تحلیل بکنیم؟؟ ببخشید من هی مزاحم میشم😁✋

اون روزی که ازمون دادی ازظهرش بشین تک تک تستارو با جوابش بررسی کن ببین کدومارو درست زدی کدوما غلط..ضعفاتو پیدا کن تا بعدا بیشتر بخونیش..یکی ازخوبیای ازمون گزینه2 اینه که بعدازتموم شدن ازمون و اومدن نتیجه ش توی سایت کنار کارنامه ت دقیقا نقاط ضعف وقوتت رو معلوم میکنه..دقیق میگه مثلا عربی توچه مبحثی ضعیفی یا کجا قوی..میگ کجاهارو بایدبیشتربخونی

اون روزی که ازمون دادی ازظهرش بشین تک تک تستارو با جوابش بررسی کن ببین کدومارو درست زدی کدوما غلط..ض ...

واقعا !!!

مرسی 💜💚

من تدریس خصوصی و نیمه خصوصی تمامی دروس ریاضی وفیزیک تمامی مقاطع و تمامی پایه ها رو انجام میدم همچنین مشاوره تحصیلی و مشاوره انتخاب رشته کنکور هم انجام میدم خواستید درخدمتم

محل تدریس ومشاوره:تهران استادمعین

آیدی تلگرام:mohamadi_t@