2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 102 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اغا شما دو تا ساراها چرا اسماتون اينطوريه؟😐 من قاطي كردم😂 من كي ام سارا كيه سااااااارااااااااا ...

😂😂من ک نمیدونم چطوری باید اسمم رو درست کنم😂😂😂

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

اول ازهمه ازمون ازمایشی شرکت کن وگزینه دوبهتر ازهمه است چون سوالاتش استاندارتره و بودجه بندیشم بنظرم بهتره ولی قلمچی علاوه بر استاندارد نبودن سوالات هر دوهفته یبار ازمون داره که بعضیا میگن خوبه بعضیا نه چون بودجه بندی درساش کم میشه وتراز گرفتن توش راحت میشه بعد وقتی ازمون جامع میدن یهو ترازشون میاد پایین...از5ساعت شروع کن کمکم برسون به 8 وبعد10وبعد12 ساعت..میگم کمکم ینی از عید به بعد بشه 12 ساعت اگ یهو زیاد بخونی بهمن یا اسفند 100درصد کم میاری...از 7صبح شروع کن به درس.اول اختصاصی بعدعمومی..ینی یکی درمیون بزارددسارو..هراختصاصی2ساعت هرعمومی1/5

هرروز4ساعت زیست بخون 2ساعت جدید2ساعت مرور وتست

واس منابعم این نظرمنه...زیست نشرالگو...فیزیک گاج نقره ای...شیمی اول مبتکرات بعد برو سراغ کتابایی با سطح بالاتر مث انرژی اتمی و...چون خیلی مفهومی شده

ریاضی خیلی سبزجامع

ادبیات خیلی سبزجامع

عربی گاج نقره ای..دینی گاج نقره ای..زبان مبتکران شهاب اناری

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
اول ازهمه ازمون ازمایشی شرکت کن وگزینه دوبهتر ازهمه است چون سوالاتش استاندارتره و بودجه بندیشم بنظرم ...

ایول

مرسی 💜

واقعا نیاز داشتم یکی ب طور کامل توضیح بده برام💜

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
ایول  مرسی 💜 واقعا نیاز داشتم یکی ب طور کامل توضیح بده برام💜

بازم سوال داشتی درخدمتم

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
اول ازهمه ازمون ازمایشی شرکت کن وگزینه دوبهتر ازهمه است چون سوالاتش استاندارتره و بودجه بندیشم بنظرم ...

توصيه هات خوب بود ممنون. دوست عزيز به نظر عربي و ادبيات رو درس به درس خوندن بهتره يا مبحثي؟

توصيه هات خوب بود ممنون. دوست عزيز به نظر عربي و ادبيات رو درس به درس خوندن بهتره يا مبحثي؟

مبحثی

به نظرتان این یک ماه شهریور ک از دست دادم مشکل برام پیش نمیاره

نه عزیزم خیلیا ازمهرشروع کردن وپزشکیم قبول شدن..نظرمنو بخای تابستون خوندن تاثیرخاصی نداره