2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 102 پست
چ کار اشتباهی کردی  میدونی منم سال اولم وقتی رتبم اومد گفتم عمرا انتخاب رشته کنم دو س تا گونی ...

افتضاح شد

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موفق باشی عزیزم💜

اخه اینجوری که شماها دارین از کنکور سال بعد میگین با این مدل درس خوندن نن فکر نکنم فایده کنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اگر رتبت جوریه که چیزی برای از دست دادن نداری بمون اما خیلی تلاش کن🌷🌷

من آدم‌میشناسم سال اول شده ۱۲هزار سال دوم شده ۶۰۰ ولی تلاش فوق العاده و روحیه قوی میخواد.

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
نتیجه انتخاب رشته کنکور اومده؟؟؟؟؟

ساعت 6 به بعد امروز

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
اخه اینجوری که شماها دارین از کنکور سال بعد میگین با این مدل درس خوندن نن فکر نکنم فایده کنه

من ک شروع کردم ب خوندم 

ولی وقتی چیزی بخوابی مطمئن  باش بهش میرسی

من ک شروع کردم ب خوندم  ولی وقتی چیزی بخوابی مطمئن  باش بهش میرسی

امیدوارم برا تربیت معلم میخونم امیدوارم بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزییییزم رتبتو میشه بگی من بهت میگم سال دیگه میاری یا نه

😂۵۰۰۰۰

راستش اصلا نخوندم برا کنکور به همین دلیل افتضاح شدم😭😂