2777
2789
عنوان

بیبی چک های مثبت و منفی واااای😣

6371 بازدید | 99 پست

دوتابیبی مارک مدی هلس دیشب مثبت شد الان دوتابیبی یکی مارک رودس منفی شد مارک مدیکور هم یه هاله خیــــــــــــــــــلی کم انداخت

حالا به کدوم اعتماد کنم ؟

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ازمایش سه تا مثبت داشتی دیگه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
مثبته مبارکا باشه داری مامان میشی    

چرامارک خارجیه هاله هم ننداخت ؟مدیکور هم خیلی کمرنگه میگم شاید توهمه

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
لاوین خوبه بی بی چک قدیمی های نواری هم خوبه

مدی هلس نواری بود وتا سریع مثبت شد ولی الان چرا این دوتا اینجوری شد؟😥

برو ازمایش سه تا مثبت داشتی دیگه

یعنی مدی هلس معتبره‌؟

یعنی مدی هلس معتبره‌؟

کاری به مارکش ندارن ولی وقتی سه بار زدی مثبت شده اره معتبره مدیکورم که میگی هاله انداخته پس بارداری دیگه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
به یه بی بی دیگه چند روز از پری گذشته؟؟

من دوروز زودتر پریودشدم اماحجمش کم بود امروز میخوام برم عکس رنگی ازرحم واسه همون دیشب بیبی زدم

من دوروز زودتر پریودشدم اماحجمش کم بود امروز میخوام برم عکس رنگی ازرحم واسه همون دیشب بیبی زدم

خب برو از احتمالا مثبته.

همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟