2777
2789
عنوان

بوی بد فاضلاب زیر سینک. چیکار کنم؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16942 بازدید | 23 پست
لوله باز کن که صاف بود میگرفتم خوشبو کننده رو یادم نمیاد مارکش اما ظرفش طوسی رنگ بود

ممنون حتما میرم میگیرم. اخه من نمیزارم اصلا اشغال بره تو سینک. ظرفامو پاک میکنم بعد میشورم. میدونم باز کنم چیزی اون تو نیست. حتما لوله باز کنو خوشبو کننده میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون حتما میرم میگیرم. اخه من نمیزارم اصلا اشغال بره تو سینک. ظرفامو پاک میکنم بعد میشورم. میدونم ب ...

همه ما اینجوری هستیم نمییزاریم اشغال بره اما خواه نخواه چیزای ریز از توی اون ابکش رد میشن و جمع میشن ... مایع صاف من ریختم بی فایدس بازش کردم شستم خوب شد

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
همه ما اینجوری هستیم نمییزاریم اشغال بره اما خواه نخواه چیزای ریز از توی اون ابکش رد میشن و جمع میشن ...

پس برم باز کنم. یه سری بعدش لوله بازکن بریزم. بعدشم خوشبو کننده. فقط میترسم سرکه و جوش شیرین بریزم واکنش نده یهو

پس برم باز کنم. یه سری بعدش لوله بازکن بریزم. بعدشم خوشبو کننده. فقط میترسم سرکه و جوش شیرین بریزم و ...

خب از چیزی که نمیدونی چه اتفاقی میفته اجتناب کن .. فعلا بازش کن پاک بشه بعدش ی خوشبو کننده بریز

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست