2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 56 پست
شوهرمو تهدید کردم ک به پسرعموی مادرم میگم خواهر زنشو بنشونه سرجاش ولی شوهرم خیلی عصبی شده گفته ابروی ...

اتفاقا اینبار جدی تهدید کن ...عزیزم خیلی مراقب باش چون همین دخترا با دو تا مسیج و دلبری خونه تدم رو خراب میکنن ..جنگ اول بهتر از صلح اخررررررررررررررر

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه خيلي سخته كه...!

نبابا بذار اتیش بگیره مردا رو فقط با کم محلی میشه ادم کرد اگه طاقت بیاره یه مدت خوب کم محلش کنه اونوقت طرف میفهمه موضوع جدیه ولی اگه یروز کم محلی کردی یروز دوباره براش عشق در کنی اونموقع میفهمن داری ادا در میاری براشون مهم نیست ولی اگه متوجه بشن که موضوع جدیه اونوقته که حساب کار دستشون بیاد 

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
خانواده دختر رو در جریان بزار تهدید کن میام ابروتونو میبره دخترتون چه صنمی با شوهرم داره که میشیینه ...

شوهرم میگه ابروی من بره دیگه ن من نه تو گفتم از ابروت میترسی پیام نده کلی باهاش بحث کردم ولی بازم پیام میده

نبابا بذار اتیش بگیره مردا رو فقط با کم محلی میشه ادم کرد اگه طاقت بیاره یه مدت خوب کم محلش کنه اونو ...

اینم راه حل خوبیه فقط جدی باشی نه شل کن سفت کن در بیاری..

وای اگر دختره دم دستم بود جرشششششششششششششششش میدادم

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    
اتفاقا اینبار جدی تهدید کن ...عزیزم خیلی مراقب باش چون همین دخترا با دو تا مسیج و دلبری خونه تدم رو ...

فقط کم محلی و سکوت اینجور که معلومه هم دختره هم شوهرش چش سفید تر از این حرفان .

اینم راه حل خوبیه فقط جدی باشی نه شل کن سفت کن در بیاری.. وای اگر دختره دم دستم بود جرشششششششششش ...

اره منم اگه بودم جر میدادم انتر خانمو😬

چت هاشونو ندیدم فقط میدونم درحد حرف زدنه شوهر اهل کثافت کاری نیست اینو مطمئنم

بدبختی زنای ایرانی اینه که خیانت رو فقط با هم خوابیدن میدونن و بقیش کثافت کاری نیست بیچاره اون از ذهنشم یه زن دیگه بگذره یعنی خیانت کرده به تو پس لاس میزنه چت میکنه خیانت نیست ؟ عین کثافت کاریه اگه بچه نداری طلاق بگیر شک نکن

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
نه ندیدم شوهرم سرش خیلی شلوغه اگه بیکار بود بیست چارساعته بادختره چت میکرد

عکسی که فرستاده بود چجوری بود ؟

اینم راه حل خوبیه فقط جدی باشی نه شل کن سفت کن در بیاری.. وای اگر دختره دم دستم بود جرشششششششششش ...

عکس دختره رو دیدم عین میمون بود بخدا دختره خیلی زشته از داخل آینه عکس گرفته آینه پرچرکه خیلی تصویرش تاره کیفیت دوربینش پایینه