2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 56 پست
چقد این جمله کلیشه اییه یعنی چی بیشتر محبت کن علنا داره خیانت میکنه این بره محبت کنه واقعا خودت خدای ...

هرچی میکشیم از همین طرز تفکره. یعنی به خائن پاداش هم بدیم

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تو چتا با هم چي ميگن؟؟؟

عكس هاي چ جوري ميفرسته برا شوهرت؟

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
نامزد نداره دروغ گفته 

به مامانت بگو به زن عمو یا عموش بگه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
هرچی میکشیم از همین طرز تفکره. یعنی به خائن پاداش هم بدیم

دقیقا همینو یاد گرفتم محبت کن محبت کن زن داغون بشه زیر فشار خیانت یه مرتیکه ایی بره محبتم کنه شورت قرمزم حتما بپوشه تا محبتش بیشتر شه

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    
به سکوتت ادامه بده تا با بی تفاوتی اتیش بگیره 😕

به خودت برس و کم محلی کن بزار عین سگ پشیمون بشه اصلا اصلا در مورد این موضوع و دختره هیچ حرفی نزنی بذار بکارش ادامه بده تو خودتو اصلا تحقیر نکنی یجوری جلوه کن ک دیگه برات مهم نیست اگه هم یچی گف بگو لیاقت بعضیا همینه😎

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
اینو ول میکنه و میره سراغ یکی دیگه اینجور مردا ذاتشون اینجوریه چند سالشونه همسرت؟ این آشنای ما که ...

همسرم ۳۳سالشه مهندسه مثلا البته ماهی یه بار دوبار به دختره پیام میده بیشتر نه 

به خودت برس و کم محلی کن بزار عین سگ پشیمون بشه اصلا اصلا در مورد این موضوع و دختره هیچ حرفی نزنی بذ ...

اخه خيلي سخته كه...!

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

خانواده دختر رو در جریان بزار تهدید کن میام ابروتونو میبره دخترتون چه صنمی با شوهرم داره که میشیینه با همسرم چت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

معموله خانواده بگی تاثیرش بیشتره

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    
دختره رو بی آبرو کن پیش خانواده خودش

شوهرمو تهدید کردم ک به پسرعموی مادرم میگم خواهر زنشو بنشونه سرجاش ولی شوهرم خیلی عصبی شده گفته ابروی منو میبری خونه من هم نمون بر و خونه بابات