2777
2789
😘😘😘😘😘😘😢😢

😗😗😗

عزیزم از نظر همسر شما که پزشک هستن هم کودک سی پی درمانی بجز کاردرمانی و گفتادردرمانی نداره؟؟

لطفا اینو ازشون بپرسین

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا.. فقط اجازه دارم ازمون شرکت کنم همین

قرار نیس همه کار دولتی انجام بدن که اگه شما بری استخر مار کنی یا باشگاه که خیلی هم خوبه رشته ی خودتونم هس چی از این بهتر... انقد بهش بگو خسته بشه بگه پاشو برو 

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    
😗😗😗 عزیزم از نظر همسر شما که پزشک هستن هم کودک سی پی درمانی بجز کاردرمانی و گفتادردرمانی نداره؟؟ ...

الان بیمارستانه الان ز میزنم میپرسم صبر کن یه کم

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.
الان بیمارستانه الان ز میزنم میپرسم صبر کن یه کم

آخی ممنون عزیزم 

شرمنده به زحمت میفتی اخه

میخوای بذار سر فرصت مناسب بپرس

قرار نیس همه کار دولتی انجام بدن که اگه شما بری استخر مار کنی یا باشگاه که خیلی هم خوبه رشته ی خودتو ...

پارسال تو شهرمون رایگان دوره گذاشته بودن واسه مربیگری ژیمناستیک نذاشت برم گفت بعدا پول میدم برو.حالا بعید میدونم یه غلط بتونم بزنم

پارسال تو شهرمون رایگان دوره گذاشته بودن واسه مربیگری ژیمناستیک نذاشت برم گفت بعدا پول میدم برو.حالا ...

شوهرت چیکارس!؟

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    
آخی ممنون عزیزم  شرمنده به زحمت میفتی اخه میخوای بذار سر فرصت مناسب بپرس

عزیزم گفت اولا پیشرفتش خ خ عالی بوده که زود گردن گرفته و علاوه براون شما تو خونه هم میتونی کمی کمک حال باشی یعنی مثلا یه پاشو بلند کن ده تا بشمر اونیکی را بلند کن بازم ببر تو حموم بازم به تمام بدنش ماساژ بده ارام ارام و باهاش حرف بزن حتما به کوچک ترین پیشرغتش دست بزن و تشویق کن و بله سعی کن ببری گفتار درمانی و کاردرمانی 

عزیزم گفت اولا پیشرفتش خ خ عالی بوده که زود گردن گرفته و علاوه براون شما تو خونه هم میتونی کمی کمک ح ...

ممنونم عزیزدل

محبت کردی

اره اوایل که میبردمش کاردمانی از پیشرفتش راضی بودن و میگفتن اگه مداوم بیاریش جای پیشرفت زیاد داره اما امان از دست هزینه ها....

ممنون که پرسیدی زحمت کشیدی

ممنونم عزیزدل محبت کردی اره اوایل که میبردمش کاردمانی از پیشرفتش راضی بودن و میگفتن اگه مداوم بیار ...

خواهش میکنم و عزیزم خودت باهاش تو خونه حتما کار کن و اگر تونستی حتما ببر چون شوهرم گفت این پیشرفت واقعا عالیه یعنی بچت داره پیشرفت میکنه حیفه😢😢😢