2777
2789
رفته المان برای تحصیل دلم براش یه ذره شده بعد هر تماس باهاش میشینم یه ساعت تمام گریه میکنم

ای جانم عزیزدلم

خدا به همراش باشه

انشالله هرجا هست تنش سالم و دلش خوش باشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دارم دیوونه میشم الکی روزامو شب میکنم هی میگم از امروز می خونم ازفردامیخونم . گاهی به حال دلم ...

خب عزیزم خودتو مشغول بیکار تو خونه نشین حرص بخوری دو از جونت

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    
ای جانم عزیزدلم خدا به همراش باشه انشالله هرجا هست تنش سالم و دلش خوش باشه 

فدات بشم میدونی عزیرم هی به خودم میگم اونجا موفق میشه اونجا راحته ایران خراب شدس تنها راه چاره فراره ولی بازم تو کتم نمیره و میشینم گریه میکنم

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.
فدات بشم میدونی عزیرم هی به خودم میگم اونجا موفق میشه اونجا راحته ایران خراب شدس تنها راه چاره فراره ...

ناراحت نباش عزیزم مطمن باش اونجا خیلی خوشبخته خیلی هم موفق شما چرا نمیرین پیشش؟؟

اخه کسی که ورزش خونده باید اضاف وزن بیاره؟؟ باید ارزوی باشگاه رفتن استخر رفتن به دلش بمونه؟ 😞

نمیذاره بری باشگاه؟؟؟👿

فدات بشم میدونی عزیرم هی به خودم میگم اونجا موفق میشه اونجا راحته ایران خراب شدس تنها راه چاره فراره ...

اره درسته

متاسفانه وضعیت ایران وضعیت‌  جالبی نیست....

انشالله موفق باشه

اما بازم واقعا حق داری دلتنگ و غصه دار بشی عزیزم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ناراحت نباش عزیزم مطمن باش اونجا خیلی خوشبخته خیلی هم موفق شما چرا نمیرین پیشش؟؟

میدوتی همسرم به هر حال کل کاراش و همه چیش تو اینجاست و میگه اگر بریم اونجا از نظر مالی داغون میشیم پس بهتره بمونیم اینجا جمع و جور کنیم بعد یه دفعه ای بریم

نمیذاره بری باشگاه؟؟؟👿

نه😭😭😭نه باشگاه نه استخر 😭😭😭اونروزی بهش گفتم بخدا دیگه شنا داره یادم میره من دلم میخواد برم استخر . خواهرات همه میرن باشگاه من که رشته م اینه تو نمیذاری برم.. درجوابم سکوت میکنه 😭😭😭

اره درسته متاسفانه وضعیت ایران وصعیت‌جالبی نیست.... انشالله موفق باشه اما بازم واقعا حق داری دلتن ...

😘😘😘😘😘😘😢😢

نه😭😭😭نه باشگاه نه استخر 😭😭😭اونروزی بهش گفتم بخدا دیگه شنا داره یادم میره من دلم میخواد برم است ...

واااا ببخشید چقد از خود راضیه شوهرت نمیذاره بری شرکار حداقل بذاره بری باشگاه واستخر حق همه چیو ازت گرفته 

میدوتی همسرم به هر حال کل کاراش و همه چیش تو اینجاست و میگه اگر بریم اونجا از نظر مالی داغون میشیم پ ...

اینم حرفیه خوب راست میگه هروقت جم کردین برین