2777
2789
عنوان

سرفه شدید در 24 هفتگی

603 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من شدیدا سرفه میکنم چند روزه سرما خوردم دکار رفتم اموکسی سیلین و استامینوفن داد بهتر شده گلوم اما سرفه هام شدیده و ببخشید رک میگم اسهال سدید دارم درحدیکه بی اختیار شده چکار کنم روانی شدم 😢

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
شیرعسل داغ بخور واس سرفه ات 

اونقد خوردم شبیه عسل شدم بخدا 

راستی تو اصلانم بچه نیستی اندازه ده تا 30 ساله میفهمی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقد خوردم شبیه عسل شدم بخدا  راستی تو اصلانم بچه نیستی اندازه ده تا 30 ساله میفهمی😍

مرسی عزیزم لطف داری خوبی از خودته....درکت میکنم بهتره استزاحت کنی نی نی گل ات کِی به دنیا میاد

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من سرفه خشک میکنم سرما خوردم شدید اموکسی خوردم گلودردم بهتر شد ابریزش نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من سرفه خشک میکنم سرما خوردم شدید اموکسی خوردم گلودردم بهتر شد ابریزش نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم&nb ...

من شبی یدوته لوراتادین بابت ابریزش میخورم

من شبی یدوته لوراتادین بابت ابریزش میخورم

ضرر نداره ؟ وکتر نرفتم سرما خوردم استراحت مطلقم نمیتونم زیاد جا ب جا بشم پنجشنبه وقت دکتر خودمه گفتم برم ببینم چی میگ ....حالا استراحت مطلق ک بودم حوصلم نداشتم سرما شدیدم خوردم بدتر اعصابمو بهم ریخته

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ضرر نداره ؟ وکتر نرفتم سرما خوردم استراحت مطلقم نمیتونم زیاد جا ب جا بشم پنجشنبه وقت دکتر خودمه گفتم ...

اخی عزیزم چرا استراحت مطلق شدی؟

نه ضرر نداره فک کنم حداقل ضرره ابریزش و سرماخوردگیمون از لوراتادین بیستره منکه بهم دکتر داده دارم میخورم 

من استراحتی نیستم اما خاهرم تو 30 هفته زایمان کرده دوتا بچه کوچیکش که 2 و 4 ساله هستن داده من نگه دارم خودش بچش تو دستگاهه 

پدرمو دراوردن 

من سرفه خشک میکنم سرما خوردم شدید اموکسی خوردم گلودردم بهتر شد ابریزش نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم&nb ...

بابت سرفه  شدید دیشب به من دکتر شربت سالبوتامول داده و قرصهای مونته لوکاس و تلفست اما نخوردم

مرسی عزیزم لطف داری خوبی از خودته....درکت میکنم بهتره استزاحت کنی نی نی گل ات کِی به دنیا میاد

سز بشم 20 اذر 

طبیعی 1 دی

اخی عزیزم چرا استراحت مطلق شدی؟ نه ضرر نداره فک کنم حداقل ضرره ابریزش و سرماخوردگیمون از لوراتادین ...

وای راستی ۳۰هفته زایمان کرد ای جاااااااانم؟منم ۳۰هفتمه تهدید ب زایمان زودرسم .....طبیعی اورد ؟چن وقت باید بمونه دستگاه چن کیلو بود نی نی

من بخاطر کوتاهی سرویکس استراحت مطلقم ....یعنی خیلی خیلی خیلی سرویکسم کوتاهه ....تا اینجام رسوندم اصلا امید نداشتم ...واقعا خدا کمکم کرد ...هزاران مرتبه شکر

مگه طول سرویکست چقده ؟سرکلاژ شدی؟

تو ۱۸ هفتگی ۲۷ بود گفتن از زمان سرکلاژت گذشته حلقه پساری گذاشتن .....دوباره ۲۳هفتگی رفتم سونو شد ۲۰

دوباره ۲۷هفته رفتم شد ۱۳ بعدشم ک دیگ انقد گریه کردم گفتم دیگ حالا حالاها سونو نمیرم ...ی بار نشد برم سونو با خوشخالی از اتاق بیام بیرون ...الانم خدا میدونه دیگ چقد تغییر کرده ...سپردم دست خدا

تو ۱۸ هفتگی ۲۷ بود گفتن از زمان سرکلاژت گذشته حلقه پساری گذاشتن .....دوباره ۲۳هفتگی رفتم سونو شد ۲۰ ...

عزیزم امیدوارم با استراحت مطلق تا اخر راه رو با موفقیت پیش بری و نی نیت رو سالم بغل کنی ،فقط و فقط استراحت کن ،فیلم بیار کتاب بخون خودت رومشغول کن،دو سه روز یه بار برو حموم ،بلاخره این روزا هم تموم میشه ،

راستی من خودم نوزده هفته و پنج روز سرکلاژ شدم سر پسرم ،خدارو شکر اتفاقی هم نیفتاد  دکتر شما به نظرم کوتاهی کرده تو هجده هفته سرکلاژ نکرده