2777
2789
عنوان

حاجت روایی و دعای دسته جمعی

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 145 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی به مشکل خوردم جدیدا😔

دل کسیو شکستم که نمیتونمم ازش طلب بخشش کنم حس میکنم به خاطر اون به مشکل خوردم

بزرگترین خاستم اینه که اونی که دوسش دارم مثل قبل شه رابطمون همونجوری خوب و عالی😭

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خدا به  پدرومادرمون عمر با عزت عطا كنه ان شاءالله

ان شا الله به پدر و مادر همه از جمله خودم و همسرم. مخصوصا مامانم که از لحاظ مالی نگرانشم .دعا کنید خدا روزی حلال و واسع بهش عطا کنه

سلام عزیزم ِِ آرزوی قلبی اینکه تو این روزا همه ی قیمتها سقوط کنه برگرده به چندسال پیش .آمین

الهی آمین.برای شوهر منم دعا کنید ان شا الله تو کسب و کارش رونق بیافته و بتونیم صاحب خونه بشیم

برای شفای من هم دعا کنید دیگه از تاپیک زدن درد دل و دعا خواستن خسته شدم از خودم از مشکلاتم از زندگی ...

ان شا الله خدا به همه مریض های روحی و جسمی از جمله شما شفا عنایت کنه و عافیت پیدا کنید و زندگیتون پر از آرامش بشه

من خیلی به مشکل خوردم جدیدا😔 دل کسیو شکستم که نمیتونمم ازش طلب بخشش کنم حس میکنم به خاطر اون به مش ...

استغفار کنید و برای اون شخص قران بخونید و ان شا الله خدا تو دلش بندازه که اون اتفاق و ببخشه و حلالتون کنه .ان شا الله هر چی صلاحته پیش بیاد

آمین،برا منم دعا کنید امام حسین و علی اصغرش این ماه حاجتمو بدن که خیلی مدته منتظرم  توروخدا تو ...

ان شا الله به حق امام حسین همه منتظرا چشمشون روشن بشه و خداوند بهشون فرزند صالح و سالم عطا کنه که باقی الصالحاتشون بشه از جمله شما

دوستان باور کنید دعا کردن تو زندگی خیلی تاثییر داره به خصوص در حق همدیگه و با زبانی که باهاش گناه نکردید.خواهش میکنم از هم دریغ نکنیم.ان شا الله حاجت روا شدید بیاین اینجا بنویسید