2777
2789

سلام من صورتم پر از لک های قهوه ای شده میدونی چرا 

برای اینکه موهاش ضخیمه بعد همش به تیرگی میزنه وقتی فشار میدم مو میزنه از روزنه هاش بیرون مثل ریشه مو بعد جای فشار دادنم میمونه لک تا چند ماه هست مثل خال و قهوه ایه بعد روی چانه و پشت لبم پره 

صورتمم پر از جوش انواع رو پوستی و زیر پوستیه شدید 

پوستمم پوسته پوسته شده

دارم عذاب میکشم  همش انگار صورتم کثیفه و سیاه شده پوست صورتم ولی تنم سفیده چیکارشون کنم 

با تشکر 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بی زحمت بگو واسه کک و مک و سیاهی زیر چشم چی خوبه ؟ و اینکه چکار کنیم پوستمون همیشه شاداب باشه

کک و مک : روغن نارگیل 

سیاهی زیر چشم : سیب زمینی رنده کنید و بدون اینکه آبشو بگیرید بزارید زیر چشماتون ۲۰ دیقه (فقط مراقب باشین توی چشمتون نره)

شادابی پوست: آلوورا یا ماسک خیار

سلام من صورتم پر از لک های قهوه ای شده میدونی چرا  برای اینکه موهاش صخیمه بعد همش به تیرگی میز ...

موهارو اینجوری نکن حفره پوستی ایجاد میکنه 

یا برید پاکسازی پوست با دستگاه الماس 

یا اینکه بلک ماسک واسه کنده شدن موها استفاده کنید

برای رفع تیرگی هم ماسک آرد نخود چی و ماست استفاده کنید ( اگه پوستتون خشکه از ماست استفاده کنید اگه چربه به جای ماست از آبلیمو استفادن کنید )

برای رفع جوش هم چون نمیدونم چ جور جوشیه ( منطورم اینه پاسه سنتونه . مشکل هورمونیه‌ . مشکل از کبدتونه یا .....) نمیتونم نطری بدم 

اگه ساکن تهرانید از بیمارستان پوست رازی یه وقت بگیرید و برید اونجا دکتراش عالین 

کک و مک : روغن نارگیل  سیاهی زیر چشم : سیب زمینی رنده کنید و بدون اینکه آبشو بگیرید بزارید زیر ...

فدای تو فقط روغن نارگیل و بزنم به صورتم و چقدر باید بمونه و تا چند ماه بزنم ؟؟

ارزو میکنم یک روز بزرگ شید برا کسی که کوچکتون کرد!!
موهارو اینجوری نکن حفره پوستی ایجاد میکنه  یا برید پاکسازی پوست با دستگاه الماس  یا اینک ...

ممنونم عزیزم مرسی از راهنماییتون خیلی برام مفیدو ارزشمند بود 💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

استارتر دکتری؟

کدوم شهری؟؟

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
فدای تو فقط روغن نارگیل و بزنم به صورتم و چقدر باید بمونه و تا چند ماه بزنم ؟؟

اول صورتتون رو تمیز بشورید اجازه بدین آب جزب پوستتون شه بعد روغن نارگیلو ۵ دیقه روی پوستتون ماساژ بدین و بعد ۱۵ دیقه استراحت کنید و بعدش با آب گرم بشوریید 

بستگی داره ک چقد کک و مک داشته باشید

البته اینم بگم امکان داره کک و مک هورمونی باشه ک با دارو و اینا درست میشه

دکتر رفتین؟

استارتر دکتری؟ کدوم شهری؟؟

ن عزیزم دکتر نیستم قبلا پوست خودم خیلی مشکل داشت و خیلیییییی راه واسه خوب شدنش امتحان کردم و خداروشکر بهترین نتیجه رو گرفتم 

واسه همین تجربم زیاده و دوس دارم کمک کنم تا مشکل بقیه ام حل شه

ن عزیزم دکتر نیستم قبلا پوست خودم خیلی مشکل داشت و خیلیییییی راه واسه خوب شدنش امتحان کردم و خداروشک ...

مرسی

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
اول صورتتون رو تمیز بشورید اجازه بدین آب جزب پوستتون شه بعد روغن نارگیلو ۵ دیقه روی پوستتون ماساژ بد ...

نه عزیزم نرفتم ولی دقیقا ۴ ساله که صورتم کک و مک اورده قبلا یه دونه کک و مک هم رو صورتم نبود 

ارزو میکنم یک روز بزرگ شید برا کسی که کوچکتون کرد!!
نه عزیزم نرفتم ولی دقیقا ۴ ساله که صورتم کک و مک اورده قبلا یه دونه کک و مک هم رو صورتم نبود 

پس مادرزادی نیست

خب معمولا اینجور کک و مکا با دارو و ماسک و تغذیه حل میشه

پس مادرزادی نیست خب معمولا اینجور کک و مکا با دارو و ماسک و تغذیه حل میشه

عزیزم من پوستم کدر شده و چند تا حفره ی پوستی هم ایجاد شده( به دلیل جای جوش) چیکار کنم از بین برن؟😥

و اینکه چیکار کنم پوستم صاف و روشن بشه؟