2777
2789
عنوان

سیکلوژیست

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴ ساعته پاسخگو ،همین الان زنگ بزن، بعد شروع کن یکی یکی داروخانه ها رو زنگ زدن ،احتمالا اکثرشون شبان ...

اها.این شماره داروخانه هایی که دارن و میده؟؟یا ادرس؟؟

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
نشاسته معمولی با نشاسته گندم فرق داره؟؟؟ تو شیر بریزم بخورم؟؟؟

آره فرق داره اونا تاثیر ندارن ولی این معجزه میکنه خودمم مشکلم عین شما بود ۳ماه لکه بینی خونریزی و هماتوم استراحت مطلق بودم روزی دوتا شیاف سیکلوژست۴۰۰هفته ای یه آمپول پرولون دپوت ۴۰۰ با این حال قطع نمیشد تا اینکه مادرم برام نشاسته گندم پیدا کرد ۳روز خوردم قطع شد هماتومم جذب شد توی آب سرد یه قاشق غذا خوری حل میکردم با دوتا حبه قند میخوردم روزی ۳وعده ۳روز اول نتیجه گرفتم ولی تا پایان بارداری کمر درد میگرفتم‌میخوردم عالیه اگه گیرت نمیاد بگو برات یکی درست کنه دستور تهیشو بزن تو نت بخون ایشاالله خوب میشی بعدها دکتر ب من گفت چون جفتت پایین بوده خونریزی داشتی

خواهش میکنم عشقم، ایشالله پیدا کنی، فقط خودت هی تکون نخور باید استراحت باشی، به شوهرت بگو بره بگرده

بیچاره دیگه همه جارو گشته.

دکترم گفت نیاز به استراحت مطلق نیست ولی نزدیکی و فعالیت زیاد نداشته باش.

آره فرق داره اونا تاثیر ندارن ولی این معجزه میکنه خودمم مشکلم عین شما بود ۳ماه لکه بینی خونریزی و هم ...

منم الان روزی دوتا سیکلوژیست400استفاده میکنم.

تا کی بخورم؟؟

شماره فکر کنم، آدرس که از گوگل پیدا میکنی، حتی اسم داروخانه ها رو هم بگه از گوگل پیدا میکنی شماره و ...

عاشقتم یعنی.مرسی.ایشالله خدا نی نی اتو برات خفظ کنه😍

منم الان روزی دوتا سیکلوژیست400استفاده میکنم. تا کی بخورم؟؟

نشاسته رو میگی ؟؟چندروز اول روزی ۳تا لیوان بخور ۲تا قاشق نشاسته بریز داخل یه لیوان آب سرد بخور بعد ک قطع شد بکن روزی یه لیوان رقیقتر بعدش دیگه گهگاهی بخور مطمئنم‌تو هم خوب میشی

نشاسته رو میگی ؟؟چندروز اول روزی ۳تا لیوان بخور ۲تا قاشق نشاسته بریز داخل یه لیوان آب سرد بخور بعد ک ...

اره.ممنون عزیزم.انشالله.عطاری بخرم؟

عاشقتم یعنی.مرسی.ایشالله خدا نی نی اتو برات خفظ کنه😍

ممنون عزیز دلم،ازت خیلی ممنونم بخاطر دعات، اگر بدونی الان تو چه شرایط بدی هستم، غربالگری دومم کمی مشکل داشت دیروز آمینوسنتز دادم، فردا جواب اولیه اش میاد ،واسم دعا کن دخترم سالم باشه، نگن خدایی ناکرده سقط کن