2777
2789
عنوان

سیکلوژیست

240 بازدید | 49 پست

سلام بچها اطلاعی دارین جایی میشه پیدا کرد یا نه؟؟

من الان اطراف تهران خونه مامانم هستم و اینجاهارو همه داروخانه هارو گشتم و پیدادنکردم.

اگه تهران جایی داره لطفا بهم بگید؟؟

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

اونکه اصلا نیس من دوماه پیش چهاربسته بزور پیدا کردم دارم همونو کج دار ومریض استفاده میکنم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اطراف تهران يني كجا؟

داروخونه هاي بزرگ اكثرا ندارن همسر من برام از هشتگرد ميگزف از يه داروخونه كوچيك هميشه داشت البته من خودم كرجم

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
اونکه اصلا نیس من دوماه پیش چهاربسته بزور پیدا کردم دارم همونو کج دار ومریض استفاده میکنم

من دوهفته پیش بیستا برام نوشته بود گرفتم .ولی الان اصلا نیست😣

هماتوم دارم و خونریزی😢

خیلی باید بگردی عزیزم، بسیار کمیاب ،من فکر کنم یه دو سه تایی دارم میتونستم بهت میدادم

همه داروخانه های اینجارو گشتیموباشوهرم دیگه از کلاج تمرمز بیچاره خسته شده بود.از ساعت 11تا سه و نیم یکی یکی داروخانه هارو گشتیم.😥

من لکه بینی ندارم آخه فقط برای محکم کاری بهم داده

اهان.من خونریزی دارموهماتوم دارم....دیگه دکترم گفت کاری نمییشه کرد اگهوپیدا نکردی همون ایرانی رو بگیر

همه داروخانه های اینجارو گشتیموباشوهرم دیگه از کلاج تمرمز بیچاره خسته شده بود.از ساعت 11تا سه و نیم ...

عزیزم فکر کنم خیلی مهم خارجی و اصلش پیدا کنی، دکتر که به من خیلی تاکید کرد من کل کرج گشتم تا پیدا کردم ، البته قبل این اوضاع درهم برهم شاید بخاطر گرونی ها و تحریم ها اصلا نباشه، مگر ناصر خسرو که به اونا هم اعتمادی نیست ممکن تاریخ گذشته یا تقلبی باشه

منم لکه بینی ندارم فقط چون شاغلم وشغلم سنگینه گفت تا پایان ۶ ماه بذار واسه جلوگیری اززایمان زودرس ایشالله توهفته اول مهر ۶ماهم تموم میشه اگه اوکی بده استفاده نمیکنم دیگه خیلی چندشه.فرتیژست که افتضاحه خیلی روغنیتره وکثیف کاریش بیشتر تازه من تهوع و اسهال میگرفتم ولی سیکلوژست خوبه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
عزیزم فکر کنم خیلی مهم خارجی و اصلش پیدا کنی، دکتر که به من خیلی تاکید کرد من کل کرج گشتم تا پیدا کر ...

اره بابام گفت میرم ناصر خسرو ولی خب اعتمادی نیست......

منم لکه بینی ندارم فقط چون شاغلم وشغلم سنگینه گفت تا پایان ۶ ماه بذار واسه جلوگیری اززایمان زودرس ای ...

فرقشون چیه؟؟میدونی؟؟