ببخشيد ك دوباره مجبور ب زدن اين تاپيك شدم اخه ني ني يار گفت هي بزن هي برن تا همه در جريان قرار بگيرن
شرمنده
بچه من ظهري تاپيك زدم ك اگ حاجت گرفتيد بيايد بگيد از كي و چجوري
ي خانم اومدن گفتن ك من ب خادم حرم گفتم برام چله زيارت عاشورا برداره و بعد اون من حاجت روا شدم و البته ي هديه ي صدهزارتومني هم بهش دادم
حاجتش هم سفر ب خارج كشور برا هميشه بوده
خلاصه گف اگ ميخاين ك شمارشو بدم
بعدم خودش اومد درخاست دوستي داد شماررو گذاشت
منم الان هين واقعيت حقوق ندادن شرايط ماليييي افتضاح و بعدم اينكه عذر شرعي ندارم خاستم خودم چله بردارم اين شد ك شماره رو سيو نكردم
اما بعدازظهري گفتم خادمه دلش پاگه بذار بكم برام دعا كنه ديك برا دعا ك لابد پول نميخواد
شماره رو سيو كردم ديدم اوووووه عكس پاسپورت عكساي خرجكي و اين چيزا سرگردم اون صدتا عكس پروفايل شدم
اومدم بهش پيام بدم ديدم عكس پروفايل عوض شدم رفتم دوباره ديدم ك كلي عكس رو باك كرده اونم اون بداش رو
بعد بهش پيام دادم ازش خاستم دعام كنه با دل پاكش اما خب ديدم نههههه اصلا نميتونم عكساي پروفايلشو درك كنم ب خادم نميخوره بي ام رو باك كردم اومدم ني ني سايت ديدم ي تاپيك براش زدن ديدم خيليا نظر منو دارن تا ك تاپيك زدم و از همه خاستم اعتماد نكنن و فقط هم منتظر بودم طرف خودش بياد دفاع كنه
اومد گف من خودم خادم حرمم اون همكارم بوده اون عكسااام برادرزاده هاش هستن و اون عكسايي هم ك باك كرده من گفتم باك كنه چون خانوادگي بوده
منم در جوابش كفتم رو عكسا نوشته بود دخترم پسرم بعد شد برادرزاده ش؟؟
عكساي خانواده گي رو پاك كنه چرا فقط اونا ك لختي تو خارج بوده رو باك كرده؟؟
بعدم رفتم ديدم دقيقا همون عكسايي ك روش نوشته بود پسرم رو پاك كرده
و دقايقي قبل اطلاع دادن ك ديليت اكانت كرده
كلا از سايت هم افلاينه
و دررر اخرررررررر ي لوح تقدير و تشكر ب من بديد ك نذاشتم پولاتون بره
حالا لوح نميديد پول بديد براتون جله بردارم ههههه