2821
2789
عنوان

تو ني ني سايت كلاهبرداري شده

649 بازدید | 37 پست

ببخشيد ك دوباره مجبور ب زدن اين تاپيك شدم اخه ني ني يار گفت هي بزن هي برن تا همه در جريان قرار بگيرن

شرمنده

بچه من ظهري تاپيك زدم ك اگ حاجت گرفتيد بيايد بگيد از كي و چجوري

ي خانم اومدن گفتن ك من ب خادم حرم گفتم برام چله زيارت عاشورا برداره و بعد اون من حاجت روا شدم و البته ي هديه ي صدهزارتومني هم بهش دادم

حاجتش هم سفر ب خارج كشور برا هميشه بوده

خلاصه گف اگ ميخاين ك شمارشو بدم

بعدم خودش اومد درخاست دوستي داد شماررو گذاشت

منم الان هين واقعيت حقوق ندادن شرايط ماليييي افتضاح و بعدم اينكه عذر شرعي ندارم خاستم خودم چله بردارم اين شد ك شماره رو سيو نكردم

اما بعدازظهري گفتم خادمه دلش پاگه بذار بكم برام دعا كنه ديك برا دعا ك لابد پول نميخواد

شماره رو سيو كردم ديدم اوووووه عكس پاسپورت عكساي خرجكي و اين چيزا سرگردم اون صدتا عكس پروفايل شدم

اومدم بهش پيام بدم ديدم عكس پروفايل عوض شدم رفتم دوباره ديدم ك كلي عكس رو باك كرده اونم اون بداش رو

بعد بهش پيام دادم ازش خاستم دعام كنه با دل پاكش اما خب ديدم نههههه اصلا نميتونم عكساي پروفايلشو درك كنم ب خادم نميخوره بي ام رو باك كردم اومدم ني ني سايت ديدم ي تاپيك براش زدن ديدم خيليا نظر منو دارن تا ك تاپيك زدم و از همه خاستم اعتماد نكنن و فقط هم منتظر بودم طرف خودش بياد دفاع كنه

اومد گف من خودم خادم حرمم اون همكارم بوده اون عكسااام برادرزاده هاش هستن و اون عكسايي هم ك باك كرده من گفتم باك كنه چون خانوادگي بوده

منم در جوابش كفتم رو عكسا نوشته بود دخترم پسرم بعد شد برادرزاده ش؟؟

عكساي خانواده گي رو پاك كنه چرا فقط اونا ك لختي تو خارج بوده رو باك كرده؟؟

بعدم رفتم ديدم دقيقا همون عكسايي ك روش نوشته بود پسرم رو پاك كرده

و دقايقي قبل اطلاع دادن ك ديليت اكانت كرده

كلا از سايت هم افلاينه

و دررر اخرررررررر ي لوح تقدير و تشكر ب من بديد ك نذاشتم پولاتون بره

حالا لوح نميديد پول بديد براتون جله بردارم ههههه

خخخ عزیزم برا مشکلت از خدا بخواه

خودش کمک میکنه

تو خدارو ول کردی چسبیدی ب ی خادم حرم

حالا برفرض ک خادم واقعی مگه خادم دلش پاکه حتما؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

مگه پول بدیم چله بردارن میشه اخه؟😣یعنی میشه باپول همه کارکرد؟😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خخخ عزیزم برا مشکلت از خدا بخواه خودش کمک میکنه تو خدارو ول کردی چسبیدی ب ی خادم حرم حالا برفرض ک ...

اخه اون گف برام خونده حاجت كرفته گفتم لابد پاكه بذار واسطه شه ب كسي ك برنميخوره

آخه عزیزم اون کلاهبردار به کنار....خودت فکر میکنی دعا و عبادتی که با پول خرید و فروش بشه درسته؟ حتی اگه واقعا خادم حرم بود...این کار چه جنبه عبادی و عرفانی داره آخه که به یکی پول بدن براشون سفره بندازه یا چله برداره یا هرچی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

واقعا كلاهبرداري بود؟ 😔😔😔 من زنگ زدم و وقتي شنيدم مشهده بغضم تركيد فكر ميكردم حتما خدا سرراهم قرارش داده😔 شما مطمئنين؟ شايد اشتباه ميكنين؟ اخه من داشتم ميرفتم ي مبلغي و بزنم ب كارتشون همون لحظه بهم اس ام اس دادن كه نميخوام مديون كسي شم پولي واريز نكن ديگه چله برنميدارم😔اون لحظه دلم خيلي شكست😔😔😔

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
مگه پول بدیم چله بردارن میشه اخه؟😣یعنی میشه باپول همه کارکرد؟😐

منظور از پول دادن هديه برده مبلغ رو اون تعيين نميكرده ميگفته ي دخترپسردارم خرجيشونوميدموفلان

آخه عزیزم اون کلاهبردار به کنار....خودت فکر میکنی دعا و عبادتی که با پول خرید و فروش بشه درسته؟ حتی ...

ن خب الان ك دستش رو شده پرل جنبه خوشي نداره وگرنه اون موقع ب معني ي هديه بوده ن دستمزد

آخه عزیزم اون کلاهبردار به کنار....خودت فکر میکنی دعا و عبادتی که با پول خرید و فروش بشه درسته؟ حتی ...

من فكر ميكردم خب شايد نيازمند هم باشن و دارن از راه حلال پول درميارن هنوزم اين فكرو ميكنم. اخه اين پولا از گلوي كسي پايين نميره اگه كلاهبردار بود چرا ب من گفت پول نريز ب حسابم نميخوام مديونت بشم؟😔

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
واقعا كلاهبرداري بود؟ 😔😔😔 من زنگ زدم و وقتي شنيدم مشهده بغضم تركيد فكر ميكردم حتما خدا سرراهم قرا ...

نميدونن عزيزم من تاپيك زدم نظرمو گفتم ني ني يار پنج اومد كف ما جندساله بااين كاربرو اين كاراش درگيريم

والا اگه كل داستان و رواياتي ك از امامان و امام حسين و يارانش ميگن راست باشه و ما بخوايم در راه اونا عمل كنيم و اون چيزي ك اونا گفتن باشيم اصلا صحبت و فكر راجب اين چيزا هم اشتباهه، پول ب مداح دادن اشتباهه، پول بابت نذر دادن اشتباهه، هزار تا گناه كردن و حجاب رو حفظ كردن اشتباهه، و  خيلي و خيلي و خيلي كارامون! فقط مشكي پوش شدن و ذكر گفتن مارو بهشت نميبره! انسان باشيم و انسانيت رو  رواج بديم 

ممنون از اطلاع رساني دقيق و شرمنده از درد دل طولاني بنده

نميدونن عزيزم من تاپيك زدم نظرمو گفتم ني ني يار پنج اومد كف ما جندساله بااين كاربرو اين كاراش درگيري ...

😔خدا هم با من شوخيش گرفته..😔😔😔

كلاهبردار نبود چون خودش اس داد گفت شماره كارت بديد  پولو برگردونم چون راضي نيستم قضاوتم كنيد گفت هركي پول داده اس بده پولشو بدم 

خدايي شرمنده ميشه ادم

بنده خدا 

مرا هزار امیدست و هر هزار تویی.🍁☔️😊
من فكر ميكردم خب شايد نيازمند هم باشن و دارن از راه حلال پول درميارن هنوزم اين فكرو ميكنم. اخه اين پ ...

خب وقتي من اينجا مطرح كردم اين خانم ب خيليا اينو گفته بود بعد ديليت اكانت كرد از سايت هم رفت ني ني يار گفت كار جندسالشه هي قطع ش ميكنيم و هي ميادش

2825
2823
2791
2779
2792