2821
2789
عنوان

غمگینم

138 بازدید | 14 پست

همسرم کلی با گوشیش ور رفته منم هیچی بهش نگفتم خواستم یکم راحت باشه از صبح تا شب سرکاره😞

بعدشم گوشیو گذاشته زمین فوری چشاشو بسته درکسری از ثانیه صدای خروپفش بلند شده😒

دلم میخواد بیدارش کنم بگم ماهم آدمیماا😐

از طرفی هم میگم خودمو کوچیک نکنم منم برم یه وری بخوابم خودش فردا بیاد منت کشی🤔

به نظرتون الان چکار کنم؟

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیدارش کن بگو گوشیت زنگ خورده😐وقتی گفت نه بگو عه من صدای زنگشو شنیدم ازبس تنهایی موندم و دپم توهم برم داشته لابد هی ی ی ی ی😆اگه نیومد بغلت کنه😁

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بیدارش کن بگو گوشیت زنگ خورده😐وقتی گفت نه بگو عه من صدای زنگشو شنیدم ازبس تنهایی موندم و دپم توهم ب ...

کار بلدیا😨😨😨

😂😂😂😂😂😂😂😂

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

مردا خوابشون جزو عباداته.بیکاری بزار بخوابه .اعصابتم راحته  به دل نگیریا شوخی کردم

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
اخه یه شب بخیرم نگف😐

خسته بوده فدای سرت فردا میاد از دلت در میاره 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))