2777
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست
اصل ازدواج بله ولی ایا دو نفر در کنار هم زندگی خوبی خواهند داشت ؟ وقتی میگن استخاره ازدواج میخوایم ب ...

پس یعنی الان این ازدواج اگرم سر بگیره عاقبت نداره؟؟اخه همه چی خوب بود طرز فکرامون تفاهماتمون رو مسائل ..تحصیلاتمون سن اعتقاداتمون

اصل ازدواج بله ولی ایا دو نفر در کنار هم زندگی خوبی خواهند داشت ؟ وقتی میگن استخاره ازدواج میخوایم ب ...

عزیزم سؤالت اشتباه گل خانم البته متوجه منظورت شدم ولی

استخاره رو برای خوب یا بد بودن کاری میگیرن، واسه همین میگن برای ازدواج نباید استخاره گرفت چون ازدواج کردن کار خوبیه، ولی اگه مثلا بخوای به نیت شخصی بگیری منظورم اینه مثلا اون آدم خوبیه یا نه مشکلی نداره من خودم ی پسری خواستگارم بود خیلی دودل بودم از ی بنده خدایی که بلد بود خواستم برام استخاره بگیره به نیت اون ی نفر گفت جریان چیه منم گفتم این آقا خواستگار منه و من میخوام نسبت بهش شناخت پیدا کنم خیلی دو دلم اونم گفت پسر خوبیه ولی یخورده خورده شیشه داره دقیقا هم همینجوری بود خوب بود فقط گاهی ی کارایی میکرد که آدم ازش متنفر میشد

یعنی چی یعنی اینکه اون جواب فقط داره بهت کمک میکنه انتخاب بهتری داشته باشی و بهتر فک کنی،نه که اگه خوب اومد یعنی حتما با اون طرف ازدواج کن اگه بد اومد ازدواج نکن!

بعدم استخاره باید تفسیر بشه، ی جواب آره یا نه معنیی نداره!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس یعنی الان این ازدواج اگرم سر بگیره عاقبت نداره؟؟اخه همه چی خوب بود طرز فکرامون تفاهماتمون رو مسائ ...

در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.واسه ازدواج کردن که استخاره نمیگیرن عزیزم

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
پس یعنی الان این ازدواج اگرم سر بگیره عاقبت نداره؟؟اخه همه چی خوب بود طرز فکرامون تفاهماتمون رو مسائ ...

ببین مهم اینکه اون اقا بخاطر استخارش منصرف ازدواج شده و تو الان باید با این موضوع کنار بیای حالا اگه سر میگرفت چی میشد و همچیمون خوب بود و اینا که مهم نیست عزیزم ذهن و فکر خودتو درگیر این چیزا بی فایده نکن اون اقا هم قسمت نبوده ولی به نظر من کار اشتباهی کرده استخاره گرفته به هر حال تو فقط به فکر خودت و ایندت باش 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
عزیزم سؤالت اشتباه گل خانم البته متوجه منظورت شدم ولی استخاره رو برای خوب یا بد بودن کاری میگیرن، و ...

اخه با یه استخاره از کجا فهمید پسر خوبیه ولی خرده شیشه داره 😲🤔🤔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
عزیزم سؤالت اشتباه گل خانم البته متوجه منظورت شدم ولی استخاره رو برای خوب یا بد بودن کاری میگیرن، و ...

کاش منم میدونستم جواب استخارع دقیق چی اومده.اخرین باری ک باهم حرف زدیم و این موضوع رو گفت خیلی حالم بد شد اصلا نتونستم صحبت کنم .الان کلی سوال برام پیش اومده ک حقمه جوابشو بدونم میترسم زنگ بزنم بغض کنم نتونم حرف بزنم.پیامم دادم چندبار جواب نداد دیگه.غرورم اجازه نمیده دوباره پیام بدم یا زنگ بزنم ولی خیلی رومخه سوالای بی جوابم😒😒😒

اخه حرفی هم نمیزنه ک ایا شک داشته به تصمیمش ک این کارو کرده یا نه!!اصلا جواب نمیده فکر نمیکردم انقد ...

عزیزم اگه آدم معتقدیه که حتما میدونه تو ازدواج استخاره نمیگیرن. پس حتما لیاقت شما رو نداشته با اینکه سخته فکرشو از سرت بیرون کن ان شاالله خدا بهتر از اونو سر راهت قرار میده مطمئن باش خدا بهترین بندشو میخواد😘

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

قسمت نبوده عزیزم .ان شا الله از اون بهتر نصیبت میشه😍

انشالله .. شبی ک جواب بله دادم و شیرینی خوردیم خواب دیدم یک مار سیاه بزرگ وحشی دنبالم میکنه😨خیلی ترسناک بود.نکنه مرتبط بوده!

انشالله .. شبی ک جواب بله دادم و شیرینی خوردیم خواب دیدم یک مار سیاه بزرگ وحشی دنبالم میکنه😨خیلی تر ...

چه ترسناک .من فوبیای مار دارم .هیچ بعید نیست عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک. 
عزیزم اگه آدم معتقدیه که حتما میدونه تو ازدواج استخاره نمیگیرن. پس حتما لیاقت شما رو نداشته با اینکه ...

چند روزیه واقعا دارم اذیت میشم خیلی دلم شکست خیلی گریه کردم😭😭

اخه با یه استخاره از کجا فهمید پسر خوبیه ولی خرده شیشه داره 😲🤔🤔

خدا رحمتش کنه 

خب همینه که میگم راجب شناخت آدم ها بگیری جواب میده استخاره رو باید بلد باشی معنی کنی نه که فقط بگی خوبه یا بد

حالا اینکه میگم گفته خورده شیشه این بنده خدا من خیلی باهاش جور بودم صمیمی و راحت بودم اینم با من راحت صحبت میکرد گفت پسر خوبیه ولی میدونی یخورده خورده شیشه داره از رو راحتی اینجوری خیلی عامیانه با من حرف میزد ممکن بود به کسی دیگه بگه یخورده اخلاق های بد و نساز داره

استخاره همه چیزارو میگه هرکسی هم بلد نیست بگیره باید طرفش بلد باشه این بلد بود