2777
2789
من هم تجربه زایمان طبیعی دارم هم سزارین به نظر من طبیعی خیلی بهتره دردش فقط همون لحظه زایمانه بچه که ...

خوش بحالت ک گذشت برات

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم

اول که یه چیز عادیه فقط تو نیستی 

دوم ترس عادیه من که نامزدم میترسم باید هم یکم ترس باشه وگرنه ادم نیستیم که 

سوم این که توکل کن به خدا مطمئن باش خدا انقد بزرگه که کمکت میکنه 

چهارم این که کلی دکتر دورو برته و هیچی نمیشه 

بعدم شوهرت باید بهت ارامش بعده 

تازه عزیزم حس این که یکی از وجود خودت و کسی که دوسش داری یکی از ترکیب تو و اون وای اصلا فک کردن بهش به ادم ارامش میده دردش هم که همش ثواب هست توکل کن به خدا قران بخون یکم اروم میشی به این فک کن یکی قراره بیاد از ترکیب تو و عشقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم اول از دستشویی رفتن میترسیدم جوری که ایستاده ادرار میکردم ولی بعد راحت میشی.حتما از دستشویی فر ...

خیلی معذرت می خوام اگر بخیه ها تا پشت برسه دفع مدفوع عذاب آور نیست؟😓😓😓😓

زایمان من اینجوری بود

من بی درد رفتم بیمارستان

سه سانت بود

امپول زدن بهم درد نداشتم تا یک ساعت درد های قابل تحمل اوند سراغم اما قابل تحمل در حدی که نیتونستم قر بدم رو توپ بشینم راه برم

کیسه ابمو پاره کردن درد شدیدش منو گرفت ولی فقط یک ساعت بود نی نی که سر شونش خارج شد دیگه تموم شد همه ی اون درد کل زایشگاه جوش عوض میشه با دکتر حرف میزنی میخندی بقیه همینطور هی اسم بچه رو میپرسن میگن شبیه تو نشده و فلان

انگار نه انگار عرقشون تا یه دقیقه پیش در اومده بود🤣

زایمان من اینجوری بود من بی درد رفتم بیمارستان سه سانت بود امپول زدن بهم درد نداشتم تا یک ساعت در ...

چند هفته رفتی من تو هفته۳۸ دوسانت بودم طبق پری الان ۳۹ هستم طبق سنو۴۲ هیچ دردی ندارم

😂 😂 بخند 
زایمان من اینجوری بود من بی درد رفتم بیمارستان سه سانت بود امپول زدن بهم درد نداشتم تا یک ساعت در ...

چق راحت تعریف میکنی از بخیه و اون تیغ چیزی میفهمیم

عزیزم من هم تجربه سز داشتم یه سز عالی هم تجربه طبیعی بعد سز  الان که باردارم فقط دلم میخواد طبیعی زایمان کنم واقعا بهتره خصوصا بعد زایمان خیلی راحت تری زود تر سرپا میشی و کمتر به کمک احتیاج داری من تا دوهفته بعد سز برای بلند شدن و خوابیدن احتیاج به کمک داشتم تا دوروز بعد سز اصلا نمیتونستم تکون بخورم و تا توالت برم حالم واقعا بد بود اما بعد طبیعی انگار نه انگار زایمان کردم دردهاش وحشتناک بود اما اوج دردهاش خیلی کمه و در حد تحمل فقط من تنها تردیدی که واسه طبیعی دارم اینکه که پول بیمارستان خوب ندارم باید برم دولتی میترسم میگم واسه دولتی باز سز بشم بهتره اونجوری اذیتم نکنن😭😢

محتاجم به دعا
عزیزم من هم تجربه سز داشتم یه سز عالی هم تجربه طبیعی بعد سز  الان که باردارم فقط دلم میخواد طبی ...

شماهای ک دوباره باردار میشین چ جوری درد رو فراموش میکنید و باردار میشین

چق راحت تعریف میکنی از بخیه و اون تیغ چیزی میفهمیم

خب بیحس میکنن

بعد اون لحظه من یهو ساکت شدم گفتم دکتر من دارم میفهمم چیکار میکنید گفت بیحست کردم حرف نزن منو هول نکن😂😂گفتم درد ندارم ولی میفهمم دارین چیکار میکنین😂

اصلاااترس نداره من اصلا تو دوران بارداریم هم اصلااترس نداشتم ..تمام امیدم به حضرت زهرا بود...و واقعا هم سخت و ترس ناک نبود.نمیدونم شما چرااینقدر دلهره دارین

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت