2777
2789
عنوان

بارداری و بیبی چک

122 بازدید | 8 پست

دروود دوستان

من اولین روز از اخرین پریودم 25 مرداد بود ... روز تخمک گذاریم 8 شهریور بود ...و در روزهای 7 و 8 و 9 اقدام داشتم ... از کی میتونم بیبی چک بذارم یا برم آزمایش خون؟؟؟دوره هامم 28 روزه هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستای گل من تازه عصو شدم. ازتون راهنمایی میخوام. چهار سال ازدواج کردم و جبوگیری طبیعی داشتیم. پری هام منظمه. این ماه تو تایم تخمگ گذاریم بود تقریبا که یه نزدیکی داشتیم و جلوگیری نکردیم به عمد و گفتیم دیگه اقدام کنیم از ماههای بعد.

من از چند روز بعدش کم کم احساس خستگی .درد پهلو.گرفتگی عضلات پا. درد خفیف کمر وپشت و تکرر ادرار و ضعف شدید و گرسنگی رو حتی یک ساعت بعد ازاماده غذا حس میکنم .خودم طبع گرمی دارم.اما دمای بدنم باز هم بالاتر رفته.الان دو الی سه روز مونده ب پریم. و از عصر تا حالا خون ابه های تقریبا خشک و قهوه ای میبینم. و حالت پریود رو دارم. احتمال بارداری وجود داره؟ 

سلام دوستای گل من تازه عصو شدم. ازتون راهنمایی میخوام. چهار سال ازدواج کردم و جبوگیری طبیعی داشتیم. ...

عشقم باید تاپیک بزنی کمکت کنن

ولی بله احتمالش هست باردار باشی بی بی چک بزن الان مشخص میکنه هستی یا نه 

یا داری پری میشی یا بارداری و لک لانه گزینیه یا بارداری و لک داری که خطرناکه 

اگه باردار بودی زود برو دکتر که شیاف بده

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

امزوز رفتم تست دادم. فردا جواب رو میگیرم. اخه تو تاپیکعای قبلی خوندم که تو هنگام لانه گزینی لک میشیم. البته همین الان مجدد ازم ترشح اومد دیگه تقریبا قرمز بود. و رفتم دستشویی چند قطره کم رنگ چکید . خیلی شبیهاز خون پریود نیست.همین منو ب شک انداخته