2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بازداشت شده 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 42 پست

چه مسخره ديگه چهار تا تير و تخته كه قاچاق نميشه اينقدر زرنگ هستن چرا اون گردن كلفتها رو نميگيرن

احتمالا تمام اختلاس  و اينا رو بايد گردن بگيرن برو ديدنش بگو قبل هر شكنجه اي همه چيز رو گردن بگيره كمتر اديت شه

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چتر بازی یعنی چی؟😐با چتر از جایی پریدن؟

به کسایی که جنس میارن بدون مجوز از بنادر و ... میگن چتر باز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

جریمه نقدی هم داره؟

بله هم اجناس هاپولی میشه متاسفانه

ماشین حمل مصادره میشه

جریمه دوبرابر مبلغ جنس بار زده

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
گناه داره عروس بعد محرم و صفر عروسیشه ☹☹☹☹

خب بی عقلن دیگه دوتا پیرزن و یه نو عروس پاشدن رفتن گناوه😐حداقل یه مرد باهاشون بود با رشوه سر و تهشو هم میاورد 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
بله هم اجناس هاپولی میشه متاسفانه ماشین حمل مصادره میشه جریمه دوبرابر مبلغ جنس بار زده

۱۰۰ ملیون یعنی جریمه 😢😢😢😢😰وای به حالشون 

۱۰۰ ملیون یعنی جریمه 😢😢😢😢😰وای به حالشون 

دقیقا دوستم رفته بود ماشین شو میخواستن مصادره کنن با هزار بدبختی در آورد

ولی جنسا رفت جریمه هم داد😔

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
حداقل میگفتن داریم اسباب کشی میکنیم به شیراز 

عزیزم تمام اجناس بسته بندی بوده من خودم یکبار رفته بودم قشم تو فرودگاه خانم هایی که زیاد جنس جین اورده بودن میگرفتن بعد باید اجناسی که کارتونیه را درش می اوردیم تا یه حدی مجاز بودیم جنس بیاریم من و مامانم چمدونمون چون یکی بود بهمون گیر دادن که چرا اجناستون زیاده 

عزیزم تمام اجناس بسته بندی بوده من خودم یکبار رفته بودم قشم تو فرودگاه خانم هایی که زیاد جنس جین اور ...

میگم که وارد نبودن باید تمام کارتونارو در میاوردن جنسارو یکم کثیف میکردن لکه اینا بگیره بگن اسباب کشیه تابلو بازی دراوردن 

حتی باید الکی یه برگه اجاره خونه تو شبراز میساختن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
میگم که وارد نبودن باید تمام کارتونارو در میاوردن جنسارو یکم کثیف میکردن لکه اینا بگیره بگن اسباب کش ...

نه بابا خوشحال و شاد و خندان داشتن میامدن 

چه مسخره ديگه چهار تا تير و تخته كه قاچاق نميشه اينقدر زرنگ هستن چرا اون گردن كلفتها رو نميگيرن احت ...

😊😊😊😂😂😂😂😂😂😂 دلم برای خودم میسوزه با چه خانواده ای وصلت کردم مادرشوهر قاچاقچی خواهر سوهرای که نوار بهداشتی احتکار میکنن 😢😢😢😢😢