چند روز پیش مادرشوهر زنگ زد گفت من با خواهرم میریم یه راهی گفتم کجا به سلامتی ؟ گفت الو صدا نمیاد و دوباره بحث را عوض کرد دوباره گفتم کجا میرید گفت سلام به خانواده برسون منم فهمیدم نمیخواد بگه گفتم مراقب خودتون باشید شب شوهرم پرس و جو کردم گفت دارن میرن بوشهر و گناوه و ...برای جهیزیه دختر خالم دو روز بود گوشیش را برنمیداشت یا برمیداشت میگفت تو راهم به شوهرم تا ایینکه امروز اعتراف کرده که ۵۰ ملیون جهیزیه خریدن با یه نیسان داشتن می اوردن که پلیس دستگیرشون میکنه مادرشوهرم و خواهرش و عروس را به جرم قاچاق کالا و چتر بازی و تمام اجناس را هم انگار میبرن تعزیرات بوشهر یعنی چه بلایی سرشون میارن یا اجناسشون ؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
دقیقا دوستم رفته بود ماشین شو میخواستن مصادره کنن با هزار بدبختی در آورد
ولی جنسا رفت جریمه هم داد😔
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
عزیزم تمام اجناس بسته بندی بوده من خودم یکبار رفته بودم قشم تو فرودگاه خانم هایی که زیاد جنس جین اورده بودن میگرفتن بعد باید اجناسی که کارتونیه را درش می اوردیم تا یه حدی مجاز بودیم جنس بیاریم من و مامانم چمدونمون چون یکی بود بهمون گیر دادن که چرا اجناستون زیاده
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹