بنظرتون برا چی میتونه باشه الان ۶روز مونده به موعدم
برا بارداری این دردا زوده پس اینا چین
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
منم ۲۱ باید پری بشم از یه هفته قبلش کمر درد و دل درد دارم نمیدونم چرا کمرم الان خیلی درده
یعنی امکان داره واکنش به اسپرم باشه اخه من فقط دوبار رابطه داشتم
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوستم بارداره میگه یکی از علایمش تکرر ادرار بود
من وقتم ۲۴ فروردین بود نشدم همیشه موقع پریودم درد داشتم این ماه خبری نبود امروز خیلی خیلی کم یه لک قرمز روشن اومد و دیگه چیزی ندیدم روز تخمک گذاریم بین ۸ فروردین تا ۱۴ فروردین زده بود احتمال داره لانه گزینی باشه؟
اگر انسان ها میدانستند فرصت با هم بودنشان چقدر محدود است،نامحدود یکدیگر را دوست میداشتند🌸☘