2777
2789
عنوان

اتاق نینیمون از کی باید اماده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 81 پست
عه خوشحال شدم ، تو این روزا چیکار می‌کنی؟ من دکترم گفت یکم جفتم پایینه واسه همون زیاد بیرون نمیرم خی ...

من واسه اینکه حوصلم سر نره نمد خریدم واسه تزئین اتاقش یه چیزایی درست کردم کلی سرگرم شدم

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمممم به سلامتی  چی هست جنسیتش؟؟؟ اگه اذیت نمیشی علایمشم بگو  شروع کردی چیزی بخری؟؟؟

مرسی عزیزم سلامت باشی.

گفتن احتمال زیاد دختره، اره سرویس کالسکش رو خریدم ولی خونه ی مامانمه چون ما رسم داریم اول همه چیو کامل میکنیم بعد تو ی ماه مشخص همه رو می بریم خونه ی مادر و پدر. راستش من علایم زیادی ندارم فقظ همش به پهلوی راست میخوابم، اب پرتغال هیچوقت دوست نداشتم الان عاشقشم، شیرینی خیلی دوست دارم

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  
مرسی عزیزم سلامت باشی. گفتن احتمال زیاد دختره، اره سرویس کالسکش رو خریدم ولی خونه ی مامانمه چون ما ...

اره دختره اب پرتغالو شیرینی 

من از شیرینی متنفر شدممم 

کالسکه ام خیلی‌گرونه چند خریدی؟؟؟کریر چی؟؟

اهان. اخه من الان که سنگین شدم تازه خونه نشین شدم 😃😃😃

منم اولا زیاد بیرون میرفتم ولی دکترم گفت جفتم یکم پایینه واسه همون میترسم زیاد برم بیرون

صندلی ماشین خیلی‌گرووونه😬

آره اما ضروری ترین وسیله ست. یعنی بچه کمد و... نداشته باشه خیلی مهم نیست اما صندلی ماشین با جون بچه ی آدم مربوطه (حتی برای کسایی که ماشین ندارن هم ضروریه برای اوقاتی که سوار آژانس یا تاکسی یا ماشین اقوام میشن) چون بچه رو اصلا نباید تو ماشین بغل گرفت.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
منم اولا زیاد بیرون میرفتم ولی دکترم گفت جفتم یکم پایینه واسه همون میترسم زیاد برم بیرون

بعد ۳ ماه اول جفت میره بالا و با خیال راحت برو😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
از ۳۷ بیاد بدون دستگاه میمونه. 

اگه با دستگاهم بخواد بمونه نمیدونین از چند هفته؟؟؟ 

پسر دختر عمه من اخر ۶ ماهگی اومد اندازه کف دست بود 

ماشالله الان ۳سالشه دیوار راستو بالا میره

اخ خواهر‌ منم پونزده هفته م پوسیدم تو خونه من ریز ریز خریداشو میکنم ماهی سه چارتا ا وسایلاشو میخر ...

هههه انشالله به سلامتی عزیزم