seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عنوان فکرای منفی 726 بازدید | 15 پست خانمها راهی بگید تا فکرای منفی و اعصایگب خرد کن ازم دور شه.همش فکر اتفاقات بد میکنم چیزای که شاید هیچ وقت نشه و خود خری،میکنم؟؟؟؟ وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر 1397/06/19 | 17:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0kitty0 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 10705 مثه توام و راهی پیدا نکردم هنوز افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26258 خودت میگی شاید هیچوقت پیش نیاد وقتی داری خودخدری میکنی ب خودت بگو ک ۹۳ درصد اتفاقایی ک ما جلوتر تو ذهنمون میسازیم اتفاق نمیفته وقتی میان تو ذهنت سریع ی ایست بگو ب افکارت و فکرتو روی چیز دیگه ای متمرکز کن نفس عمیق بکشو ب افکارت بلند بگو بسهههههه دیگهموفق باشی😊 بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 مثه توام و راهی پیدا نکردم هنوز 😔 وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
بهاره۱۳۹۰ عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 9 یه صلوات شمار بکن تو انگشتت هر چیزی که اطرافت هست وحست رو خوب میکنه بهش توجه کن و صلوات شمار رو بزن اینجوری فقط توجهت به چیزای خوب و مثبته
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 خودت میگی شاید هیچوقت پیش نیاد وقتی داری خودخدری میکنی ب خودت بگو ک ۹۳ درصد اتفاقایی ک ما جلو ... ممنون اما باز میاد توی سرم.وای دیگه داغون میشم حتی روم نمیشه با کسی در موردشون حرف بزنم میگن دختره خل شده وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26258 ممنون اما باز میاد توی سرم.وای دیگه داغون میشم حتی روم نمیشه با کسی در موردشون حرف بزنم میگن دختره خ ... خب عزیزم شما این کارارو انجام بده ب مرور درست میشیهمسر منم این مشکلو دارن و دکتر این راهکار هارو دادن فعلا بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
melanii عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 238 یه رگ افسردگی داری مث من😢 🎀کاربر قدیمیم🎀البته اهمیتی نداره صرفا جهت اطلاع گفتم💞
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 خب عزیزم شما این کارارو انجام بده ب مرور درست میشی همسر منم این مشکلو دارن و دکتر این راهکار هارو د ... خواهشا اگه راه دیگه میدونی باز کمکم کن خدا خیرت بده وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26258 خواهشا اگه راه دیگه میدونی باز کمکم کن خدا خیرت بده عزیزم فعلا همینا تو ذهنم بود گفنه ک با خودت بگو خب مثلا این اتفاق بیفته چی میشه؟تا تهش برو و میبینی ک هیچی نمیشهروی تکنیک استپ خیلی تاکید داشته و اینکه تا دیدی افکارت داره ب سمت چیزای منفی میره اگه تنهایی داد بزن بسه دیگه و یا تو دلت بگو بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عزیزم فعلا همینا تو ذهنم بود گفنه ک با خودت بگو خب مثلا این اتفاق بیفته چی میشه؟تا تهش برو و ... تکنیک استپ چیه وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26258 تکنیک استپ چیه ایست گفتن ب افکار منفی بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
tooty عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 3204 منم اینجوریم چون شوهرم زیاد اذیتم کرده اینجوری شدم یه مدت قرص میخوردم بی خیال میشدم الان دیگه اون قرص هم انگار اثر نداره نمیدونم چرا
tooty عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 3204 دکتر خوب نیست فقط دارو میدن آدم خواب آلود میشه من خودم ونلافاکسین از داروخانه میگرفتم میخوردم خوب بودها بی خیال همه چیز شدم اما انگار دیگه اثر نداره روم نمیدونم چرا