2777
2789
عنوان

میز نهارخوری

230 بازدید | 12 پست

سلام من می خوام میزنها خوریم و عوض کنم صندلیهاش خوبه فقط میز و می خوام عوض کنم به نظرتون میز گرد بخرم؟ یا مثل قبل مستطیل لازم به ذکره ۸ نفره می خوام بخرم .لطفا تجربیاتتون و بزارید اونایی که میز گرد دارن

تعداد رای : 21
نظرسنجی
مستطیل
18
85%
گرد
3
14%

گرد مشکل جا براش پیش میاد. مستطیل رو میتونی بچسبونی به دیوار و فضای کمتری به نسبت گرد اشغال میکنه

یک جهان روضه و یک ماه محرم داری......آه اقای غریبم چقدر غم داری.....تا ابد هم که بخوانند همه مرثیه ات .....بازهم روضه ی ناخوانده به عالم داری.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرد برای ۸ نفر باید خیلی بزرگ باشه .گرد برا ۴ نفره خوبه ‌ 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

گرد خیلییی خوشگلتره ولی فضای بزرگتری میخواد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین میز گرد یه فضای بیکار حدود یه فرش ۹متری لازم داره. اگه داری تو خریدش شک نکن. میزهای گردی هستن که وسطشون میز کوچیک گردون سرو دارن اونها خیلی عالین

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من 6نفره بیضی دارم هم خیلی شیکه هم مهمون اضافه تر که دارم راحت صندلی اضافه میکنم و هرکسی هم که میاد میبینه میگه خیلی خاص کرده فضا رو,چون چشم همه به مستطیل و گرد بیشتر عادت داره,بیضی خاص تره❤