اگه تو یه شهرخیلی دور از خانوادتون زندگی کنید و فقط یه تک خواهر داشته باشید که پدر ومادرتون بخوان شوهرش بدن و جشن عقدکنون بگیرن واسش بعد شوهرتون بگه نمیتونی برای چون وضع مالیم خوب نیس چی کار میکنید اونموقع؟!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی در حد هزینه رفت و آمدم نداره یا کادو نمیتونه بده؟ ما که سر عقد کادو نمیدیم توام اگه مشکل کادوعه به خاهرت توضیح بده غریبه که نیس، اگه مشکل رفت و آمده دیگه حرف زوره راستش چون ته تهش میخاد 200-300 تومن بشه، از خانواده ت قرض کن! به نظرم هیچ جوری توجیه نمیشه که نزاره بری
اول مطمئن میشم که واقعا مشکلش نداشتن پوله؟ یا مثلا با خانواده م و اینا و موارد دیگه مشکل داره..
اگه با پوله، که با زبون خوش متقاعدش میکنم تک خواهرمه و... و اینکه بگو با مامانم اینا یا فامیل میرمو میام ک هزینه هام کم شه یا لباسی که دارم میپوشم یا در حد وسعمون هدیه میدیم... خیالشو راحت کن
به نظرمن که اصلاهم به خانواده ات برای پول نگوشوهرت نزارکوچیک بشه پیش خانواده ات اگه میتونی نرو اینجوری براشوهرتم عزیزی که موقعیتشودرک کردی ازنامزدی خواهرت گذشتی البته اگه شوهرت شعورشوداره هاااا ببخشید
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....️️️️
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔