2777
2789
عنوان

سونوگرافي

113 بازدید | 10 پست

سلام خواهرا يه سوال

من يه هفته به موعد پريوديم مونده من درد شکم داشتم ديروز رفتم سونو ولي نرمال بود فقط کمي تنبلي تخمدان 

اگه حامله بودم نشون ميداد تو سونو؟؟؟زود بوده نشون نداده شايد حامله بودم؟؟

اگ حساب کنيم 3هفته بوده سونوگرافي 3 هفته رو نشون ميده؟؟

نميدونم چرا هنوز اميدوارم

زود بوده زیر۵هفته فکر نکنم نشون بده.بتا باید بره بالای ۱۰۰۰تا ساک حاملگی مشاهده بشه

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان واسه باردار شدن واقعا بیخیالش بشید حتی بهش فکر نکنیت زندگی عادیتون رو پیش برید و از زندگی با همسرتون لذت ببرید و رابطه رو به هدف باردار شدن انجام ندیت من قول بهتون میدم همون ماه باردار میشید.این روش تجربه شدس.ایششششالله که دامن همه منتظرا و عشق نی نی ها سبز بشه.الهی امین

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
من اصلا بوي غذارو نميتونم تحمل کنم نميدونم چمه

ایشالله که بارداری عزیزدلم

ديروز ک رفتم سونو خدا خدا ميکردم بگه مشکوک ب حاملگي هستي ولي هيييچ حالا موندم شايد تو 3 هفته نشون نم ...

چندوقته اقدامی خوشگلم؟