2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 120 پست

سال ۹۶ 

من مدرسه تیزهوشان بودم ولی مشاورای مدرسه نمیتونن وقت لازم رو بزارن 

حتما باید یک کسی کنارت باشه که کاراتو پیگیری کنه 

مشاور من چون خودشون پزشکی خونده بودن 

به درسا مسلط بودن ازم سوال می‌کردن 

کلا این پیگیری باعث می‌شد درس بخونم

به حالی دچارم که گاهی یادم میرود ساعت هاست به ساعت خیره شدم. نمیدانم شادم یا که فقط لبانم میخندد.شعر مینویسم یا سجع کلمات به کار میبرم. نمیدانم هوای اتاق با گرمای بخاری برایم سرد است یا که زمستان درونم هوا را سرد میکند.میخواهم تنها باشم میشود بیایی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو بودم خیلی سردرگم بودم  سال اول رتبم خوب نشد سال دوم از بهمن مشاور گرفتم واقعااا خوب ...

وای خدا خوشبحالت   

چند ساعت درس میخوندی عزیزم؟

کتابی چیزی توصیه نمیکنی/؟

میتونم بپرسم رتبتون چند شد؟

یادمه روزای کنکورم به جای درس خوندن یه بازی مزرعه بود میشستم توت فرنگی و گوجه خیار میکاشتم 😁

از من انتظار راهکار خوب دادن نداشته باش😆

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
سال ۹۶  من مدرسه تیزهوشان بودم ولی مشاورای مدرسه نمیتونن وقت لازم رو بزارن  حتما باید یک ...

من الان نمونه دولتی میخونم. مشاور هر هفته دفتر برنامه ریزی ها رو چک میکنه و نظرشو میگه. از لحاظ مشاور خیلی مشکل ندارم چون هم ایشون هم بقیه دبیرا رتبه برتر شریف بودن و خواهرم و شوهر خواهرمم همین طور همشون میگن بخون

چون به مشاورم قول دادم درس بخونم استرس گرفتم چون اول مهر ازم میپرسه 

هیچ کسی نظری نداره واقعا؟!😵

نظر دارم خيلي هم نظر دارم

بجه هاي من هر دو پزشكي قبول شدند و راه سخت اين كنكور را خوب ميدونم 

ولي نميشه تو يك جمله نظر داد و شما هم به راه راست هدايت بشيد 

تو اين راه سخت فقط و فقط يك مشاور خوب و كار بلد كه هميشه كنارمون باشه ميتونه كمكتون كنه

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦
امسال سعیت رو بکن و بخون نشد برو دنبال یه کار درست و حسابی.یه چیز که دوست داشته باشی و درآمد زا باشه ...

الان کار درست و حسابی و درآمد بالا برای یک خانم یا با درس به دست میاد یا سرمایه زیاد یا پارتی که من فقط میتونم اولی رو داشته باشم

وای خدا خوشبحالت     چند ساعت درس میخوندی عزیزم؟ کتابی چیزی توصیه نمیکنی/؟ میتونم بپرس ...

عزیزم تو هم میتونی 

رتبم ۱۹۲ شد 

برای زیست IQ خوبه 

من سال اولم کتابای خوبی داشتم اما کتاب فقط کافی نیست

به حالی دچارم که گاهی یادم میرود ساعت هاست به ساعت خیره شدم. نمیدانم شادم یا که فقط لبانم میخندد.شعر مینویسم یا سجع کلمات به کار میبرم. نمیدانم هوای اتاق با گرمای بخاری برایم سرد است یا که زمستان درونم هوا را سرد میکند.میخواهم تنها باشم میشود بیایی؟؟