aniii25 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 5 عنوان لطفا کمکم کنید 51 بازدید | 6 پست سلام. کسی اینجا هست که در گذشته شوهرش پرخاشگر و بدهن بوده ولی الان اصلاح شده... اصلا میشه امید به اصلاح داشت؟؟؟؟ 1397/06/19 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_امmamane_mehraboon عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4540 راهشو یاد گرفتی به منم بگوولی من اصلا امید ندارم چون پدرشم اینطوریه همه رفتاراشم به پدرش رفته سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
aniii25 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 5 نمی دونم قبلا شوهرم خیلی حساس و متعصب بود اما الان خیلی عوض شده... همه می گفتن مرد بد دل عوض نمی شه ولی عوض شد.... اما پرخاشگری و بهانه گیری و بد دهنیش هنوز پا برجاست...... امروز داشتم فک می کردم راضیش کنم بره هیپنواتراپی ،شاید بهتر شهبنظرم همزمان هم باید دارو درمانی شه هم هیپنوتراپی
aniii25 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 5 این تایپیک رو زمانی زدم که خیلی خسته بودم اصلا یادم نبود چنین سوالی پرسیدم..اگه کسی می خونه بدونه حالا که بعد از چهار سال اومدم اینجا ، خواستم بگم شوهرم خیلی عوض شده هم مهربونه و هم نمونه س به لطف دارو درمانی و روان درمانی